Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Teleurgestelde Laporta snapt niets van Dembélé en uit vermoeden

Laatste update:

"Wij denken dat Ousmane Dembélé tot een akkoord is gekomen met een andere club", verklaart Laporta dinsdag op een persconferentie. "Hij weigerde om Barcelona in januari te verlaten. Het is heel moeilijk om begrip te krijgen voor de positie die hij inneemt, het is voor zowel hem als de club niet te begrijpen. Er lagen twee heel goede aanbiedingen, maar daar is hij niet op ingegaan. Een van die aanbiedingen kwam uit Engeland, waar hij zich goed had kunnen ontwikkelen. Maar Ousmane koos ervoor om bij Barcelona te blijven", verzucht de teleurgestelde preses.

Kamp-Dembélé niet gediend van 'dreigement' Barça: 'Dat is verboden'

De zaakwaarnemer van de Barcelona-aanvaller sprak zich onlangs duidelijk uit over de netelige situatie.Lees artikel

Dembélé kon naar verluidt kiezen tussen Paris Saint-Germain en Chelsea, waar hij weer zou gaan samenwerken met Thomas Tuchel, zijn trainer bij Borussia Dortmund. Hij ging uiteindelijk nergens op in, wat Barcelona volgens Laporta met een probleem opzadelt. "Eerst ging hij akkoord met onze aanbieding, die overigens heel goed was. Maar later sloeg hij die aanbieding toch weer in de wind. Hij wilde meer verdienen, het bleek dus een economische kwestie te zijn. We wilden graag verlengen, maar de onderhandelingen liepen op niets uit. Zijn zaakwaarnemer (Moussa Sissoko, red.) nam daarna stelling, zonder echt iets te zeggen. Wij hebben in ieder geval ons best gedaan."

Xavi lijkt Dembélé dus niet meer nodig te hebben in de laatste maanden van dit seizoen. De speler zelf gaf twee weken geleden een duidelijk signaal af met een stevig verhaal op Instagram. "De afgelopen vier jaar heb ik dingen gelezen die over me gezegd werden zonder me er druk over te maken. De afgelopen vier jaar ben ik rustig gebleven. De afgelopen vier jaar hebben mensen leugens over me verspreid, om mij te schaden. De afgelopen vier jaar heb ik altijd de keuze gemaakt om niet te reageren. Was dat een fout? Zeker."

Ousmane Dembélé slaat terug met hard statement op Instagram

De aanvaller beet onlangs ook flink van zich af na alle kritiek aan zijn adres.Lees artikel

"Vandaag zal ik reageren, zonder toe te geven aan chantage", vervolgt Dembélé. "Ik ben 24 jaar oud en zoals ieder mens, heb ik mijn tekortkomingen. Ik heb moeilijke maanden achter de rug, kampte met blessures en kreeg corona. Zonder dat ik had getraind, deed de trainer een beroep op me. Ik heb er altijd gestaan, simpelweg omdat voetbal mijn passie is. Ik ben me er absoluut bewust van dat ik het geluk heb dat ik het mooiste beroep ter wereld mag uitoefenen."

"Ik wil dat niemand de indruk geeft dat ik niet betrokken ben bij dit project", benadrukt Dembélé. "Ik wil niet langer dat mensen me intenties toeschrijven die ik nooit heb gehad. Ik wil niet langer dat iemand voor mij of mijn zaakwaarnemer spreekt. Ik vertrouw mijn zaakwaarnemer volledig. Aangezien ik nog een contract heb, sta ik nog steeds klaar voor de club en de trainer. Ik heb altijd alles gegeven voor mijn ploeggenoten, dat zal ik blijven doen. Ik ben niet iemand die mensen bedriegt of toegeeft aan chantage."

Meer nieuws

Alex Kroes noemt 3 spelers die hij absoluut niet wil verkopen bij Ajax
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
9
Kökçü van de hemel in de hel doordat Benfica zege weggeeft in minuut 93
17
Feyenoord wordt op 'logische' vervanger Slot gewezen: 'Maar hoop dat hij blijft'
1
Summerville weet welke club Premier League-droom Leeds kan verstoren
5
Roda eindigt seizoen met kansloze vernedering op eigen veld tegen NAC Breda
72

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties