Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Teleurgestelde Petrovic: 'Of hij speelt nog vijf keer of hij speelt niet meer'

Laatste update:

Vooral Mike Trésor Ndayishimiye, die in de rust werd gewisseld voor Ché Nunnely, moest het ontgelden. "Als iemand steekpassjes wil geven en het lukt niet, dan kan ik het wel begrijpen. Hij is wel het type speler dat het verschil kan maken, qua openingen. Als hij daar zin in heeft. Dat irriteert mij, een beetje flegmatiek", vertelde de trainer van Willem II aan ESPN.

"Maar hoe hij vandaag speelde, dat kunnen wij niet meer accepteren. Of hij wil nog vijf wedstrijden spelen of hij wil niet meer spelen. Misschien moeten wij ook een gesprek voeren, net als bij ADO Den Haag. Gewoon kijken: wie wil en wie wil niet?", vroeg Petrovic zich openlijk af. Ndayishimiye was vorig seizoen een van de smaakmakers van Willem II, maar ook hij ontspringt deze voetbaljaargang niet aan de sportieve malaise.

Ndayishimiye kwam voor het eerst in zijn Eredivisie-carrière tot geen enkel schot of gecreëerde kans in een wedstrijd als basisspeler (39e basisplaats). "Ik kan wel vertrouwen geven en vertrouwen geven, maar op een gegeven moment houdt het op", benadrukte Petrovic, die logischerwijs ook niet tevreden was over het spel van de rest van de Willem II-spelers. "De eerste corner zat er meteen in en het tweede schot op doel was de 2-0."

"Dat waren cruciale fouten. Ik wil het niet eens hebben over de kansen die wij in de eerste helft kregen. Zoals wij na rust speelden, is Willem II-onwaardig." Het enige schot op doel tegen Heracles werd gelost in de 85e minuut door rechtsback Leeroy Owusu, daarvoor loste Willem II slechts vijf schoten zonder tussen de palen te mikken (negen in totaal).

-

Meer nieuws

Live meepraten in de Europa League: Olympique Marseille - Atalanta
1
Live meepraten in de Europa League: AS Roma - Bayer Leverkusen
0
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
20
'Zinédine Zidane voldeed niet aan één kraakheldere eis van Bayern München'
1
Live meepraten in de Premier League: Chelsea - Tottenham Hotspur
3
'Mohamed Salah is de meest egoïstische speler die ik ooit heb gezien'
7

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties