Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Teleurgestelde Van Basten is niet te spreken over Ajax-aanwinst

Laatste update:

"Als je die aanval ziet, is het heel weinig wat ze gebracht hebben. Dat zijn je aanvallers die wat moeten forceren. Het had geen enkel effect", aldus de oud-spits in een analyse bij FOX Sports over de aanvallers Dusan Tadic, Danilo en Babel. Van Basten vindt dat laatstgenoemde enorm veel balverlies leed tegen de Spanjaarden.

Ten Hag: 'Bijna onmogelijk om rustig te blijven tegen dit soort ploegen'

"Het is een routinier. Je zou denken dat hij een aanspeelpunt is, maar alles vloog van zijn voeten en hij leed alleen maar balverlies", aldus Van Basten, die verbaasd is dat Babel al een tijdje niet zijn beste niveau haalt bij de Amsterdammers. "De laatste paar keer bij het Nederlands elftal vond ik hem nog wel goed. Dat is toch een tijd geleden, denk ik."

Kenneth Perez liet zich ook al kritisch uit over Babel. "Zijn aannames zijn echt niet anders dan vijftien jaar geleden. Ik vind het wel jammer dat hij in dat opzicht zichzelf niet verbeterd heeft", aldus de analist. "In de kleine ruimtes heb je een goede aanname nodig, want dan moet de bal direct klaarliggen. Dat vind ik wel een minpunt. Hij kan wel voetballen, maar hij zit nu echt in een mindere fase."

Ben jij het met Marco van Basten eens?

Meer nieuws

FC Barcelona heeft belangrijke plek twee voor het grijpen na nederlaag Girona
2
Op hol geslagen Bentancur moet door ploeggenoot bij zinnen worden gebracht
6
Real Madrid voert show op in Bernabéu; Ancelotti staat voor keepersdilemma
21
ADO doet goede zaken in KKD-play-offs met verdiende zege op De Graafschap
6
Tijjani Babangida verliest na broer Ibrahim ook zoon Fadil (1) na auto-ongeluk
7
Manchester City kan het karwei zondag afmaken dankzij heldenrol Ortega
131

Meer sportnieuws

Raad de transfer! ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties