Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Volendam-aanvoerder Mirani wekt onbegrip met onsportieve uitspraak over Vitesse

Laatste update:

"Zoiets is altijd vervelend. We zaten in een situatie waarin dit kon gebeuren", begint de centrumverdediger, die nog altijd een sprankje hoop op lijfsbehoud heeft tegenover ESPN. "Misschien moeten we hopen dat Vitesse failliet gaat waardoor andere clubs punten verliezen en we nog een kans hebben. Daar heb je zelf geen invloed op."

De uitspraak van Mirani is opvallend te noemen, aangezien de Arnhemmers in grote financiële problemen verkeren en door middel van een crowdfundingsactie op de been proberen te blijven.

Vitesse kwam medio april met een update, waarin werd aangegeven dat uitspelen van het huidige Eredivisie-seizoen niet meer in gevaar is. "Door onder andere het naar voren halen van verwachte inkomsten uit sponsorgelden en seizoenkaarten kunnen we het seizoen uitspelen", viel in een statement te lezen.

De degradatie met Volendam raakte Mirani zichtbaar. "Dingen gebeuren, op dit soort momenten moet je daarmee dealen en je wil dat het niet doorsijpelt. Maar het voetbalt toch anders als het rumoerig is."

Hoe Mirani het seizoen in twee woorden omschrijft? "Klote en rumoerig. Als jongen zat ik hier op de tribune, dan doet dit wel iets met je. Je kan het thuis wel navragen: ik ben niet de gezelligste geweest dit seizoen."

Excuses Mirani


Mirani besloot later op de avond via Instagram zijn excuses aan te bieden. "Sorry aan alle mensen die zich aangesproken voelen. Een interview geven direct na de wedstrijd levert de nodige emoties op en heeft gezorgd voor een ongelukkige uitspraak van mijn kant. Uiteraard hoop ik dat Vitesse volgend seizoen gewoon kan starten aan de competitie."

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Bundesliga-sensatie is na fenomenale reeks voor 65 miljoen euro op te halen
0
Marco Bizot laat EK schieten door 'zwaarwegende familieomstandigheden'
4
ADO Den Haag overleeft knotsgekke tweede helft en meldt zich bij laatste vier
9
Vermoedelijke opstelling PSV: Luuk de Jong op jacht naar topscorerstitel
3
Bayern-directeur verwijst hardnekkig trainersgerucht resoluut naar de kliko
9
Dorstige Dortmund-fans vallen met hun neus in de boter na briefje van Marco Reus
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties