Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Teleurstellend Atlético komt niet verder dan twee ballen op de lat

Laatste update:

Astana won in de eerste drie speelronden van dit Champions League-avontuur nog niet en hoopte Atlético op het ongebruikelijke tijdstip (in Kazachstan is het zes uur later en werd er dus wel gewoon afgetrapt in de avond) te kunnen verrassen. De thuisploeg speelde ook zeker geen slechte eerste helft en kwam een paar keer gevaarlijk voor Jan Oblak, die bij een inzet van Dmitri Shomko ook de eerste serieuze redding van de wedstrijd moest verrichten. Het gevaar van Atlético kwam in de beginfase vooral uit standaardsituaties, waar doelman Nenad Eric steeds goed ingreep.

Meer: Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético

Astana deed dus goed mee, maar erg veel kansen wist het niet te creëren. Dat gold ook voor Atlético en daardoor was het eerste halfuur van de wedstrijd erg slaapverwekkend. Torres kwam hierna nog dicht bij zijn honderdste doelpunt in het shirt van Atlético, maar hij wist een voorzet van Juanfran net niet binnen te werken. Kort voor rust raakte Koke uit een vrije trap nog de lat, waardoor Astana en Atlético in evenwicht aan de thee gingen. In de tweede helft veranderde het spelbeeld lange tijd niet: er werd veel strijd geleverd, maar er waren niet veel kansen en/of goede aanvallen te zien.

Atlético vocht vooral tegen zichzelf en Simeone bracht Jackson Martínez en Yannick Ferreira Carrasco als invallers binnen de lijnen. Vervolgens ging het zowaar wat beter lopen bij de Spanjaarden en Antoine Griezmann kreeg een goede kans, maar zijn schot uit een moeilijke hoek ging net voorlangs. Even hierna belandde een mislukte voorzet van Carrasco op de lat, die dus voor de tweede keer werd geraakt door Atlético, en de kopbal van José María Giménez miste kracht om Eric te verrassen. De wedstrijd eindigde daardoor zoals hij begon: zonder doelpunten (0-0).

-

Meer nieuws

Mikautadze scoort wederom, maar kan Metz niet aan cruciale punten helpen
14
Ajax-leiding wordt gespot in Eredivisie-stadion, maar lijkt voor niets gekomen
20
Inter viert kampioenschap met gemakkelijke zege en dubbelslag Çalhanoglu
5
PEC Zwolle verslaat Heracles Almelo en passeert 'magische grens' van 34 punten
5
AZ kan vierde plek bijna niet meer ontlopen na geflatteerde zege op NEC
19
FC Eindhoven weet ook niet van Telstar te winnen in Keuken Kampioen Divisie
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties