Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Teleurstellend jaar Érick Gutiérrez krijgt vervolg met mogelijk forse blessure

Laatste update:

Gutiérrez bleef tijdens de met 7-0 gewonnen openingswedstrijd tegen Cuba nog op de bank, maar mocht in de nacht van woensdag op donderdag tegen Canada wel in de basis verschijnen. Andrés Guardado kreeg rust en Gutiérrez stond in plaats van de routinier aan de aftrap. Lang duurde zijn optreden echter niet, daar hij zich nog voor de rust moest laten wisselen.

De middenvelder van PSV greep met nog acht minuten te gaan tot de onderbreking naar zijn hamstring en kon, ondanks dat hij geruime tijd op het veld werd verzorgd, de wedstrijd niet meer hervatten. Gutiérrez werd daarop naar het ziekenhuis vervoerd voor nader onderzoek en de vrees in Mexico is dat hij een scheurtje in zijn hamstring heeft opgelopen. Voor een dergelijke blessure staat een herstelperiode van zes tot acht weken, waardoor de Gold Cup er voor hem al op zou zitten en hij ook de hele voorbereiding op het nieuwe seizoen, inclusief de Champions League-voorrondeduels met FC Basel, moet missen bij PSV.

Guardado kwam vanwege de blessure bij zijn landgenoot alsnog binnen de lijnen en de middenvelder van Real Betis was uiteindelijk een van de grote uitblinkers aan de kant van Mexico. Roberto Alvarado had de favoriet voor de eindzege in de Gold Cup voor de rust al op 1-0 gezet en dankzij twee doelpunten van Guardado werd er uiteindelijk met 3-1 gewonnen van de Canadezen. Mexico is door de zege al zeker van de volgende ronde.

Meer nieuws

Veltman en Verbruggen onderscheiden zich bij gelijkspel tegen Newcastle United
1
Micky van de Ven bezorgt Tottenham Hotspur drie punten en Burnley degradatie
4
Ongelooflijke comeback FC Köln zorgt voor bloedstollende slotronde in Bundesliga
4
Ajax-fans zetten walgelijke spreekkoren in tijdens kampioensduel met AZ O18
26
Johan Derksen: 'Ik zou het te gek voor woorden vinden als Ajax dat zou doen'
14
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties