Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Telstar onthult bij welke wedstrijd Louis van Gaal op de bank zit

Laatste update:

Een lot kost 2,63 euro en is te koop op Louis moet winnen. "Wat je moet doen als assistent? Gewoon, dat wat ik ook altijd heb gedaan. Ballen dragen, de pionnen neerzetten, koffie halen en de boodschappen doen", zegt trainer Andries Jonker met een knipoog via de officiële kanalen van Telstar. De hoofdtrainer, die jarenlang de rechterhand van Van Gaal bij Barcelona en Bayern München was, staat op 24 september zijn plek af. Dan is Jong AZ de tegenstander.

Voor Van Gaal betekent zijn eenmalige trainersklus een terugkeer bij Telstar, de club waarvoor hij in de jaren zeventig tot 26 officiële wedstrijden kwam. Het betekent voor Van Gaal ook zijn rentree als trainer, tenzij hij nog elders een contract tekent. Hij ging in 2016 als manager van Manchester United met pensioen, al sloot hij een terugkeer nooit helemaal uit.

Van Gaal wordt veelvuldig gelinkt aan een rentree bij het Nederlands elftal, als opvolger van de vertrokken Frank de Boer. Hij was in het verleden al tweemaal bondscoach van Oranje en zou nu een kandidaat zijn om Nederland minimaal door de kwalificatiecyclus van het WK van 2022 in Qatar én op het toernooi zelf te leiden. Op 1 september is Noorwegen de eerstvolgende tegenstander.

Meer nieuws

Tottenham Hotspur bewijst status als favoriete tegenstander voor Chelsea
0
Gigantische fout Karsdorp kost AS Roma zeer duur tegendoelpunt tegen Leverkusen
10
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
10
Hevige speculaties bij RTV Oost: 'Gevoel zegt dat hij vertrekt bij FC Twente'
11
'Inter Miami treedt in onderhandeling en wil 'Lionel Messi-bolwerk' uitbreiden'
5
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
6

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties