Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Telstar sprak al met delegatie Van der Vaart: 'Vanuit hun kant is er interesse'

Laatste update:

Van der Vaart loopt aan het einde van dit seizoen immers uit zijn contract bij het Deense FC Midtjylland. "Ik heb al met de vader van Van der Vaart gesproken. Vanuit hun kant is er ook interesse", zegt Buter in gesprek met Het Parool. "We gaan met elkaar om tafel voor een voetbalgesprek als Van der Vaart terug in Nederland is."

De voormalig Oranje-international komt in Denemarken nauwelijks aan spelen toe, maar doordat zijn partner op hoog niveau handbalt in het Scandinavische land, is het maar de vraag of hij een terugkeer naar Nederland aankomende zomer al ziet zitten. "Het is een jongen uit Beverwijk, zijn familie woont daar. Als Van der Vaart uit Emmen of Geleen kwam, had ik dit niet geprobeerd", vervolgt de bestuurder van Telstar.

Buter verwacht dat Van der Vaart met zijn ervaring waardevol kan zijn voor zijn selectie. "Het geeft Telstar ook een waanzinnige impuls als club. We verwachten niet dat Van der Vaart 25 doelpunten per seizoen maakt. Dat is niet realistisch. Hij schiet ons niet ineens voor het eerst naar de Eredivisie sinds 1978. We verwachten niet dat hij 38 wedstrijden volmaakt. Zijn waarde zit op andere gebieden."

Zie jij Rafael van der Vaart zijn carrière afsluiten in Nederland?

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
2
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
1
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
0
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
15
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties