Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ten Cate benieuwd naar Feyenoord: 'We hebben het wel over zíjn club'

Laatste update:

Ten Cate werkte van 2003 tot 2006 als assistent-coach van Frank Rijkaard bij Barcelona. In die rol leerde hij Van Bronckhorst goed kennen: de twee hebben nog steeds een band. Ten Cate vindt dat Gio de kans dik heeft verdiend en hij weet zeker, dat Van Bronckhorst de kwaliteiten heeft om het goed te doen. Hij durft alleen niet te zeggen of dat ook écht zal lukken. Dat is vooraf niet te voorspellen, vindt Ten Cate.

"Bij Gio geloof ik dat de basisvoorwaarden aanwezig zijn om succesvol met Feyenoord te zijn. We hebben het hier wel over zíjn club. Om in 2007 te kunnen terugkeren leverde hij bij Barcelona zijn contract in; voor Feyenoord was hij bereid héél veel terug te gaan in salaris", haalt Ten Cate op. Hij zegt dat de oud-linksback erg goed ligt bij de fans en dat is sowieso een voordeel: daardoor staat er niet meteen veel druk op hem.

Volgens de voormalig assistent van Barcelona was Van Bronckhorsts grote kwaliteit als voetballer, dat hij iedereen kon verrassen. Niemand zag vooraf echt een aanvoerder van Oranje in hem, denkt Ten Cate. "Niemand had denk ik gedacht dat Gio een loopbaan zou hebben met Glasgow Rangers, Arsenal en Barcelona op zijn cv. Maar Van Bronckhorst vaart zijn eigen koers, dat doet hij ook als trainer."

Denk jij dat er in Giovanni van Bronckhorst een goede hoofdtrainer schuilgaat?

Meer nieuws

Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
5
De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
4
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
5
Johan Derksen raadt Ajax totaal andere trainer dan Graham Potter aan
10
VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
25
CL-finalist Borussia Dortmund rakelt oude tweet van PSG op uit 2020
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties