Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ten Hag aangepakt in Veronica inside na optreden bij Rondo: 'Wat lul je nou?'

Laatste update:

"Ik heb dat niet bij heel veel mensen, maar ik trek Ten Hag niet zo heel erg. Hij zat bij Rondo en dan moet ik 'm af en toe gewoon afzetten, even naar een andere zender. Dat gelul, waar heb je het over?", aldus Van der Gijp. Hij reageert op uitspraken van Ten Hag, die zondagavond vertelde dat het voor nieuwe spelers heel moeilijk om zich in te passen in het spel van Ajax. "Bij Ajax spelen is heel moeilijk. Dat is maar voor een heel klein gedeelte weggelegd en is eigenlijk niet te doen", aldus een cynische Van der Gijp.

Van Hanegem haalt flink uit naar Ten Hag: 'Als Sjaak Swart dit zou roepen…'

Lees hier de uitspraken van Willem van Hanegem over Erik ten Hag.Lees artikel

"Er is totaal geen enkele moeilijkheidsgraad aan het spel van Ajax", vervolgt de voormalig buitenspeler. "Denk je dat die linksback uit Argentinië (Nicolás Tagliafico, red.) totaal anders speelt dan in Argentinië? Nee, natuurlijk niet. Dat gelul over dat het zo wennen is bij Ajax, dat trek ik niet." Derksen kan zich vinden in de woorden van Van der Gijp. Hij vindt het vreemd dat Ten Hag aan tafel bij Rondo geen weerwoord kreeg van Youri Mulder en Jan van Halst. "Die hele tafel zit met open mond te luisteren. Jack (Van Gelder, red.) is ook heel erg trots, want ze hebben de trainer van Ajax aan tafel. Geen enkel weerwoord. Hij mocht alle onzin uitkramen. Daarom was ik het vanochtend ook weer voor honderd procent eens met de column van Willem van Hanegem, die ook heel moe wordt van Ten Hag."

Van der Gijp snapt wel dat het voor nieuwe spelers wennen is bij Ajax, maar dat heeft volgens hem niets met het spel te maken. "Je weet dat als je naar een andere club gaat het wennen is. Je moet wennen aan bepaalde dingen. Er zijn vriendschappen, je hebt spelers die gaan al vijf jaar met elkaar op vakantie. Daar word je tussengepropt en moet je je rol in zien te vinden." Hij neemt Razvan Marin als voorbeeld: "Hij werd bij Standard Luik constant gezocht, bij Ajax constant overgeslagen. Dat is niet makkelijk."

Meer nieuws

Sam Beukema én Joshua Zirkzee kunnen absolute droomtransfers maken
7
Dronken Carragher gaat wereld over: analist kán maar niet van Sancho af blijven
10
Ronald de Boer ziet man zonder interlands graag meegaan naar EK met Oranje
9
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
19
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
115
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
11

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties