Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ten Hag: 'Als dat waar was, zouden we dan zo kunnen presteren?'

Laatste update:

"Voor mijn gevoel klopt dat niet. Ik sta met een talentvolle groep op het veld, de spelers worden iedere dag beter. Ik weet ze iedere dag te prikkelen", reageerde hij bij Radio 538. "Ze zijn hongerig en ambitieus. Iedere dag stellen we hogere doelen. Het is genieten om dat te zien. Als je zó presteert en het zou niet goed zitten, kan dat dan samengaan? Wat denk je zelf?"

Ten Hag, die bijna een jaar geleden bij Ajax instapte na het ontslag van Marcel Keizer, geeft aan zich op zijn plek te voelen in de Johan Cruijff ArenA: "Ik heb een geweldige staf. Het is prachtig om iedere dag met de spelers op het veld staan. Het is prettig werken, ook met de directie. Ajax is een enerverende club. Er gebeurt altijd wel wat. Ik heb het geweldig naar mijn zin."

De Amsterdammers zijn door de overwinning op AEK Athene zeker van overwintering in de Champions League, maar kunnen in de laatste wedstrijd in eigen huis nog over Bayern München heen wippen als groepswinnaar. Wat Ten Hag betreft, gaat zijn ploeg hier vol voor: "De mogelijkheden zijn er. Bayern is en blijft de favoriet, maar we zijn niet kansloos."

Denk jij dat Ajax de poulefase van de Champions League af gaat sluiten als groepswinnaar?

Meer nieuws

Ronald de Boer ziet man zonder interlands graag meegaan naar EK met Oranje
0
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
19
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
8
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
7
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
74

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties