Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ten Hag: 'Als er mooie clubs komen, met mooie contracten, dan gaan ze'

Laatste update:

"De fans mogen iets verwachten", beaamt Ten Hag in gesprek met de NOS. "Maar wat ze niet meteen mogen verwachten, is het voetbal dat we aan het eind van vorig jaar hebben gespeeld. En het niveau dat we hebben bereikt. Dat was ongekend." Ten Hag raakte Frenkie de Jong en Matthijs de Ligt kwijt, maar is niet ongerust. "Wij gaan weer een sterk team bouwen. Dat betekent dat je van onderaf moet beginnen."

Meer: ‘Naar Ajax? Ik zou het nooit doen als ik hem was. Dat gekkenhuis...’ | Driessen onthult: ‘Bij Ajax is Ten Hag nog altijd de absolute droomkandidaat’

Het blijft echter de vraag of het bij het vertrek van De Jong en De Ligt blijft. Voor meerdere basisspelers van het afgelopen seizoen is buitenlandse interesse. De gevreesde leegloop blijft voorlopig uit, maar Ten Hag houdt er rekening mee dat spelers als Hakim Ziyech en Donny van de Beek nog transfereren. "Als er hele mooie clubs komen, met hele mooie contracten en perspectieven, dan gaan ze."

De onzekerheid over de selectie bemoeilijkt de voorbereiding voor Ten Hag. De kampioen van de Eredivisie moet volgende maand al belangrijke kwalificatiewedstrijden spelen voor de Champions League. "Pas op 1 september weet je waar je aan toe bent. Maar ruim daarvoor moet je je al wel kwalificeren voor Europees voetbal", verzucht Ten Hag. "Wij gaan straks aan de eerste wedstrijd beginnen en dan hebben we nog nooit met elkaar samengespeeld. Dat noem ik 'crazy'. Je kunt er geen beleid op maken."

Denk je dat Donny van de Beek en Hakim Ziyech weggaan bij Ajax?

Meer nieuws

Feyenoord wil vervanger van Dávid Hancko weghalen bij AC Milan
9
Van Praag haalt op vergadering van Ajax hard uit naar 'sneue' club
13
Southgate geeft tekst en uitleg bij passeren van Henderson en Rashford
11
Ajax schetst ontluisterend beeld van Mislintat: 'Sven duldt geen tegenspraak'
41
Engeland maakt voorselectie bekend: Marcus Rashford schittert door afwezigheid
99
Davy Pröpper (32) zet opnieuw een punt achter zijn voetbalcarrière
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties