Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ten Hag: 'Als ik hem wilde wisselen, had ik op drie posities moeten wisselen'

Laatste update:

"De beste spelers spelen. Als we Brobbey nodig hebben, dan gaat hij spelen. Wij hopen dat hij Ajax blijft helpen door goals te scoren en hard te werken", zegt Ten Hag in gesprek met ESPN. De oefenmeester bracht Brobbey direct na de tegentreffer in de 72e minuut binnen de lijnen als vervanger van David Neres. Dit omdat hij naar eigen zeggen nog wel rekende op een zege. "Daarom stond Brobbey klaar. Het liep aanvankelijk iets anders, maar het tekent wel het karakter van deze ploeg om zich terug te vechten. Juist degene die in de fout ging bij de 1-0, creëerde de penalty."

Meer: Keuze van Ajax nadert: nog maar twee trainers in beeld in Amsterdam

Bij de 1-0 van Weah ging Nicolás Tagliafico met een te korte terugspeelpass in de fout. "Nico is geblesseerd, maar hij heeft volgehouden. Als ik hem had moeten wisselen, had ik op drie posities moeten wisselen. Ik heb ook te maken met Rensch, die moeite heeft met het volhouden van de intensiteit. Hem moest ik ook wisselen", sprak Ten Hag voor de camera van RTL. "Dan kan zo'n foutje gebeuren. Dat is inherent aan topvoetbal, een foutje kan erin sluipen. Dat mag niet, maar kan gebeuren. Het is tekenend dat je de rug recht en het omdraait. Zeker op basis van het veldspel was dat verdiend."

"Wij speelden een heel goede wedstrijd. Mijn ploeg heeft karakter, dat hebben we meerdere malen getoond", vervolgde Ten Hag. Hij genoot derhalve van het optreden van zijn ploeg. "De nauwkeurigheid aan de bal, de vele variaties. Het was heel moeilijk voor Lille om druk op ons te krijgen. De restverdediging en de omschakeling waren op een heel hoog niveau. Het was heel mooi om te zien." Toch benadrukte Ten Hag dat de return over een week in de Johan Cruijff ArenA nog een 'heel gevecht' wordt. "Ze staan niet voor niets bovenaan in Frankrijk."

-

Meer nieuws

Smaakmaker van de Keuken Kampioen Divisie gaat tot 2028 tekenen bij Feyenoord
3
Robben meldt zich na vierklapper van Haaland in kleedkamer Manchester City
5
Lopetegui wordt definitief geen trainer van Bayern en tekent in Premier League
9
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
34
Valentijn Driessen voorziet snelle exit: 'Hij blokkeert de groei van PSV'
4
Liverpool-ster verwijdert plots alle clubgerelateerde foto's van Instagram
29

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties