Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ten Hag appte mij ook: 'Dit zie ik een stuk liever dan dat je met PSV feest''

Laatste update:

"Ongelooflijk, wat is het voor ons een schitterend toernooi tot nu toe", begint hij in gesprek met het Eindhovens Dagblad. Pepels geeft aan dat de manschappen van bondscoach Roberto Martínez ondanks de goede prestaties met beide benen op de grond zijn blijven staan: "Voor het WK lazen we zever in een stukje van Ronald Waterreus. Dat ze bij ons elkaar de kleedkamer uit zouden slaan en zo."

"Wat een grap. We zijn nu zes weken met elkaar onderweg en er is werkelijk nog geen akkefietje geweest. Het is een hecht team", legt hij uit. Met het bereiken van de halve finale ligt ook de eindstrijd binnen handbereik. Pepels wil zich echter niet laten verleiden tot uitspraken over een eventueel wereldkampioenschap: "Het is niet aan mij om dat te zeggen, maar de groep gaat zeker proberen de missie te voltooien. Dat merk je elke training weer. Het is een mooie verzameling spelers, die ons elke keer verrast."

Pepels heeft veel contact met spelers en staf bij PSV en kreeg al felicitaties van onder meer Mark van Bommel, Jeroen Zoet, Jorrit Hendrix en Steven Bergwijn. Ook de inmiddels vertrokken hoofdtrainer Phillip Cocu liet van zich horen, terwijl Ajax-coach Erik ten Hag, in het verleden assistent in Eindhoven, eveneens contact opnam: "'Dit zie ik een stuk liever dan dat je met PSV feest', appte hij. Geweldig. Dan voel je de situatie perfect aan. We gaan hier samen alles op alles zetten om het hoogste te bereiken", sluit Pepels af.

Denk jij dat België wereldkampioen gaat worden?

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
52
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
79
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties