Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ten Hag baalt: 'Dat profiel had ik ontzettend graag gehad'

Laatste update:

Ten Hag bekent op de persconferentie geen voorstander te zijn van wintertransfers, omdat het dan moeilijk is om spelers in te passen. Toch had de trainer van Ajax graag Bergwijn verwelkomd. "Wij kijken altijd hoe we ons kunnen versterken", legt Ten Hag uit. "Dat profiel had ik ontzettend graag gehad. Dan hadden we voorin nog meer opties en wapens gekregen. Hoe meer wapens je hebt, hoe succesvoller je kunt worden."

Meer: Driessen onthult: ‘Bij Ajax is Ten Hag nog altijd de absolute droomkandidaat’

De trainer laat weten dat Ajax na de afgeketste transfer van Bergwijn niet heeft gezocht naar een alternatief. "Als er in dat profiel zo'n kwaliteitsspeler op de radar was gekomen en binnen de mogelijkheden had gelegen, natuurlijk hadden we dan geschakeld. Dat profiel is moeilijk te vinden, hij was perfect voor ons geweest. Het is ontzettend jammer dat het niet gelukt is, maar het zei zo. Het hoeft zeker niet van de baan te zijn. Als we naar een nieuwe transferwindow gaan, blijf ik geïnteresseerd in een dergelijk profiel."

Volgens Ten Hag hoeft men op de korte termijn nog geen debuut van Ihattaren in Ajax 1 te verwachten. "Ihattaren is op het moment nog niet fit en dat gaat ook nog wel even duren", zo stelt de oefenmeester. "Hij moet de handschoen oppakken. Wij hebben hem alle middelen ten dienste gesteld. Het is nu aan hem. Laat hem met rust. Laat hem werken, aan zijn talenten. Die heeft hij ontegenzeggelijk. Dan heb ik er goede hoop op dat wij op termijn een hele goede speler in onze selectie kunnen krijgen"

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
2
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
12
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties