Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ten Hag bedoelde het positief uiteraard, Van Bommel dacht een beetje van niet'

Laatste update:

Mark van Bommel ging vervolgens tijdens zijn eigen persmoment niet echt in op de woorden van zijn collega annex concurrent, maar Kees Kwakman meent toch dat deze opmerking niet helemaal goed viel bij de oefenmeester. "Voorin zijn het wel cowboys, ja. Ach, zolang als wij winnen maakt het mij niet uit hoe. Dat we voorin heel spectaculaire kwaliteiten hebben klopt. Het is soms echt genieten", was vrijdag de respons van Van Bommel op de woorden van Ten Hag.

David Endt denkt dat Ajax op dit moment in verdedigend opzicht beter staat dan PSV.

"Ten Hag bedoelde het positief uiteraard, Van Bommel dacht een beetje van niet", glimlacht Kwakman zaterdagavond bij FOX Sports. De voormalige middenvelder is wel onder de indruk van de manier waarop de PSV-aanvallers hun taken uitvoeren: "Je ziet wel dat ze door elkaar heen bewegen, nu ook met Bergwijn vanaf links. Dan gaat hij een beetje centraal lopen en dan gaat Malen naar links, met Ihattaren in een vrije rol. Ze doen daar een beetje wat ze zelf willen, maar dat is wel op elkaar afgestemd."

Kwakman denkt dan ook dat PSV de juiste middelen in huis heeft om Ajax pijn te doen: "In de Johan Cruijff Schaal was PSV ook al een aantal keer gevaarlijk op de counter, alleen vond ik toen, zeker in de beginfase, dat ze de momenten om het goed uit te spelen veel te vaak lieten liggen. Dat doen ze nu echt veel beter en dat maakt ze in mijn ogen voor morgen ook de favoriet."

Is PSV in jouw ogen ook de favoriet?

Meer nieuws

Vitesse beleeft doorbraak in reddingsplan: Parry ziet af van claim
7
Live meepraten in de Eredivisie: Excelsior - NEC
0
Lang kijkt recht in camera, laat zijn tanden zien en waarschuwt Feyenoord
20
Footy Headlines lekt derde tenue Ajax voor komend seizoen
8
Liveblog huldiging PSV: Mislintat wordt geëerd door supporter van PSV
26
Valentijn Driessen: 'PSV moet helemaal niet willen dat hij terugkeert'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties