Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Ten Hag begeeft zich op glad ijs; Manchester United identificeert opvolgers'

Laatste update:

Zidane was uitermate succesvol als trainer van Real Madrid. De Franse coach (51) veroverde driemaal de Champions League en twee keer de Spaanse landstitel. Zizou zit sinds medio 2021 zonder club en kan dus per direct instappen bij Manchester United, mocht er daadwerkelijk afscheid worden genomen van Ten Hag.

Meer: Antony viert langverwachte goal in Premier League op zeer bijzondere wijze | Blunderende Onana wordt Manchester United niet fataal dankzij Bruno Fernandes

De pas 38-jarige Amorim staat sinds maart 2020 aan het roer bij Sporting Portugal. Zijn contract bij de grootmacht uit Lissabon loopt door tot medio 2026, waardoor Manchester United een afkoopsom moet betalen. De voormalig middenvelder, met veertien interlands voor Portugal achter zijn naam, loodste Sporting in 2021 naar het kampioenschap in eigen land.

Vanwege de onduidelijkheid rondom een eventuele overname van Manchester United is het afwachten of Zidane en Amorim daadwerkelijk in beeld komen. Medio oktober werd duidelijk dat Sir Jim Ratcliffe een akkoord nadert met de familie Glazer omtrent de overname van de club. Een definitief akkoord tussen alle betrokken partijen is echter nog niet gesloten.

Andere opties
In diverse Britse media wordt volop gespeculeerd over opvolgers van Ten Hag bij Manchester United. Ratcliffe is schijnbaar een groot bewonderaar van Graham Potter, die clubloos is sinds zijn ontslag bij Chelsea, maar veel indruk maakte bij Brighton & Hove Albion. De naam van de huidige Brighton-manager Roberto De Zerbi zou ook al zijn gevallen op Old Trafford.

Michael Carrick wordt ook naar voren geschoven als eventuele opvolger van Ten Hag. De oud-middenvelder speelde jarenlang bij Manchester United en verricht nu goed werk als manager van Middlesbrough in de Championship. Diego Simeone (Atlético Madrid), Julian Nagelsmann (bondscoach Duitsland) en oud-spits Ole Gunnar Solskjaer (clubloos) staan ook op diverse lijstjes in Engeland.

Ten Hag onder druk
Manchester Evening News, doorgaans goed geïnformeerd als het over Manchester United gaat, schrijft donderdag dat sommige spelers beginnen te twijfelen aan Ten Hag. "Bronnen in de kleedkamer hebben gezegd dat de twijfels over het management van Ten Hag toenemen. Ook heerst er onder bepaalde spelers een sluimerende wrok jegens teamgenoten. Men is niet overtuigd van de algemene koers van de club."

In september schreef het lokale dagblad al dat spelers van United moe werden van de kritiek van Ten Hag en enkele van zijn tactische aanpassingen. Ook zou Ten Hag sommige spelers nadrukkelijk in bescherming nemen, terwijl hij anderen affakkelt, zonder daarbij in te gaan op namen. De druk op de manager neemt verder toe na de pijnlijke 0-3 nederlaag tegen Newcastle United in de EFL Cup van woensdag.

Ontslag (nog) geen optie
Manchester United ontkent in alle toonaarden dat er wordt gezocht naar een vervanger van Ten Hag, meldt transfermarktexpert Fabrizio Romano donderdag via X. Bronnen rondom de club laten weten dat de verhalen over een nieuwe manager op Old Trafford 'categorisch onwaar' zijn.

Zie jij Erik ten Hag het seizoen afmaken bij Manchester United?

Meer nieuws

Kraay jr. reageert op overstap Slot: 'Ik begrijp hier niets van, lachwekkend!'
1
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
7
Slot denkt aan Nederlander als eerste topaankoop bij Liverpool
17
Engeland heeft bar weinig vertrouwen in Slot: 'Hij is een Ten Hag in vermomming'
46
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
15
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties