Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ten Hag besteedt aanzienlijk deel van persmoment aan toekomst Van de Beek

Laatste update:

Van de Beek kwam in de 79ste minuut binnen de lijnen als vervanger van Alejandro Garnacho. Enkele minuten later zag hij Cristiano Ronaldo de 3-0 maken, waarna de voormalig Ajacied zelf ook nog had kunnen scoren. Hij gleed de bal na een voorzet van Marcus Rashford echter naast. Het waren voor Van de Beek de eerste speelminuten sinds eind augustus. In de tussenliggende twee maanden miste hij alle wedstrijden vanwege een blessure.

Ten Hag is blij dat hij donderdag weer een beroep kon doen op Van de Beek, vertelt hij op de persconferentie. "Hij is er lang uit geweest. Ik ben blij dat ik hem en Harry Maguire minuten heb kunnen geven, want ze hebben speeltijd nodig om in vorm te raken en we hebben ze de komende weken nodig." Ook over het spel van de middenvelder uit Nijkerkerveen was de manager van the Red Devils te spreken. "Hij bewoog zich goed tussen de linies."

Als Van de Beek in de afgelopen maanden niet geblesseerd was geweest, had Ten Hag hem vaker een kans gegeven. "Als je het seizoen analyseert, dan zou hij, als hij beschikbaar was geweest, zijn kansen hebben gekregen. We hebben doelpunten nodig en ik weet dat Donny heel goed is in het kiezen van positie om doelpunten te maken, maar hij kan ook uitstekend omschakelen", besloot de manager lovend.

Denk jij dat Donny van de Beek basisspeler kan worden bij Manchester United?

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
12
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
5
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties