Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ten Hag bestempelt vermeend Ajax-doelwit als nieuwe topkandidaat

Laatste update:

Vlachodimos was jarenlang de eerste keus bij Benfica, maar voor de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen tegen Estrela besloot trainer Roger Schmidt Vlachodimos te laten banken ten faveure van de 21-jarige Samuel Soares. Record wist te melden dat Vlachodimos woedend was over die keuze en dat hij Schmidt dat ook duidelijk heeft gemaakt. De Duitse oefenmeester was daar niet van gediend en verwijderde Vlachodimos uit de selectie voor het duel met Estrela (2-0 zege).

Meer: Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United

United houdt sterk rekening met een vertrek van Henderson, die nu fungeert als tweede doelman achter André Onana. Henderson staat bij Palace op het lijstje als mogelijke vervanger van Vicente Guaita, terwijl Forest al goede ervaringen met de Engelsman heeft gehad. Henderson speelde vorig seizoen op huurbasis voor the Tricky Trees, die hem nu op permanente basis vast willen leggen. United lijkt mee te willen werken aan een vertrek, waardoor Vlachodimos in beeld is gekomen.

Ajax
De 33-voudig international van Griekenland was vorig jaar nog zeer dicht bij een transfer naar Ajax. De Amsterdammers hadden de transfer zo goed als beklonken, totdat de raad van commissarissen van Ajax een stokje stak voor de transfer. Zondag meldde de Griekse sportjournalist Giannis Chorianopoulos op X, voorheen Twitter, dat Vlachodimos opnieuw interesse geniet van Ajax. Dat heeft te maken met de zware blessure van Gerónimo Rulli, die een aantal maanden moet toekijken met een schouderblessure. Ook Remko Pasveer ligt nog uit de roulatie, maar hij wordt een stuk sneller terugverwacht.

Meer nieuws

Duitsland is lekken beu en zet influencers in voor bekendmaking EK-selectie
0
Fans woest na statement NAC over misdragingen van teammanager Karelse
14
Alex Pastoor staat na vertrek bij Almere City voor fraaie buitenlandse uitdaging
14
Ajax-huurling Mikautadze zet ondanks pijnlijke nederlaag knappe mijlpaal neer
27
VZ Team van de Week: Steven Bergwijn blinkt eindelijk weer uit bij Ajax
15
VZ Kort: Nani zegt Turkije al na één seizoen gedag
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties