Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ten Hag blijft hameren op verbeterpunt van 'Feyenoord-plaag' Antony

Laatste update:

Na een uur spelen rende Antony weg uit de rug van Tyrell Malacia, die vervolgens aan de noodrem moest trekken en de Ajax-aanvaller naar de grond werkte. De Feyenoord-back kreeg zijn tweede gele kaart en kon met rood gaan douchen. Het was aan de felle coaching van Ten Hag te danken dat Antony de diepte in ging en werd weggestoken door Jurriën Timber. "Hij moet die momenten zelf herkennen, dat hij diep moet sprinten", zei de trainer na afloop in gesprek met ESPN. "Aan die kant was hij de hele wedstrijd een plaag. Maar wat hij echt kan verbeteren is diepte zonder bal. Dáár had hij het moeten herkennen, dat hij diep had moeten sprinten. Hij had even een impulsje nodig."

Een Ajax-speler die loopacties beter heeft begrepen is Jurgen Ekkelenkamp. Ten Hag gaf aan genoten te hebben van een loopactie van de invaller bij de 0-3 van Mohammed Kudus. "Ik vond hem uitstekend invallen", aldus Ten Hag over Ekkelenkamp. "Hij deed precies wat hij moest doen daar: heel veel dynamiek brengen en duels winnen, maar zeker ook loopacties maken. Je ziet het ook in de overlap die hij maakt, daardoor trekt hij het spel open." Ten Hag zag Edson Álvarez vlak voor de rust met rood van het veld gestuurd worden na een handsbal in het strafschopgebied. Met een man minder vond Ten Hag zijn ploeg 'uitstekend' spelen. "Ik denk dat wij de hele wedstrijd gedomineerd hebben."

Ten Hag vond de rode kaart van Álvarez een te zware straf. De Mexicaanse middenvelder stak zijn arm uit bij een schot op doel van Feyenoord. Scheidsrechter Danny Makkelie toonde direct rood. "Als de bal van zo dichtbij wordt geschoten, waar moet je je handen dan laten? Het is aan de arbitrage, maar het is double punishment", doelde de trainer na afloop tijdens de persconferentie op de rode kaart en strafschop, die uiteindelijk gekeerd werd door Maarten Stekelenburg. "Stekelenburg was vandaag wederom fantastisch, op bijna alle vlakken. Of het nou opbouwend, verdedigend of in het verwerken van ballen was. Hij brengt rust en stopt vandaag een penalty op een cruciaal moment", aldus Ten Hag.

-

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
3
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
3
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
15
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
53
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties