Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ten Hag blijft niets bespaard: ook nieuwe smaakmaker valt geblesseerd weg

Laatste update:

Het werd bijna een running gag in Engeland: Højlund die wéér niet scoort. De 21-jarige spits, die in de zomer overkwam van Atalanta, had liefst vijftien Premier League-duels nodig voor zijn eerste treffer.

Vanaf dat moment, de kerstwedstrijd tegen Aston Villa, is Højlund echter los. Sinds die dag vond de miljoenenaankoop in elk competitieduel het net.

Des te meer pijnigt het Ten Hag dat Højlund de komende tijd ontbreekt. Hij lijkt in ieder geval de Premier League-duels met Fulham, Manchester City en Everton te missen, alsook de FA Cup-clash met Nottingham Forest. Sheffield United-thuis van 16 maart wordt een race tegen de klok.

De blessure past perfect in het ziekenboegverloop dat Man United dit seizoen doormaakt. Tyrell Malacia kwam nog geen minuut in actie, terwijl Lisandro Martínez, Casemiro en Mason Mount en maar mondjesmaat konden aantreden. Tel daar de vele kleine blessures en de meest recente van Luke Shaw (de verdediger komt dit seizoen waarschijnlijk niet meer actie) bij op, en het probleem wordt meer dan evident.

Met Højlund valt direct de meest scorende speler van United in dit Premier League-seizoen weg. De tienvoudig Deens international maakte er sinds de Kerst zeven, evenveel als ploeggenoot Scott McTominay.

De hoop is nu gevestigd op Marcus Rashford en Alejandro Garnacho. De flankspelers, die Højlund gewoonlijk vergezellen in de aanval, maakten er beiden vijf.

Meer nieuws

De 15 namen die Kylian Mbappé kunnen opvolgen bij Paris Saint-Germain
9
Nieuwe kandidaat voor Ronald Koeman en Nederland? 'Je hoopt er stiekem toch op'
6
Ajax op hoofdlijnen akkoord met nieuwe trainer Francesco Farioli
44
Broer van Brobbey speelde onder Ajax-doelwit Farioli: 'Hij is echt goed'
12
Te Kloese kan streep zetten door mogelijke trainer Feyenoord: 'Neig naar nee'
13
VZ Kort: Blessure Nathan Aké lijkt mee te vallen; meevaller voor Koeman
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties