Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ten Hag blikt nog één keer terug op breuk met Ronaldo: 'Ik had mijn redenen'

Laatste update:

United en Ronaldo besloten eind vorig jaar naar aanleiding van het veelbesproken interview per direct uit elkaar te gaan. Een maand eerder verwijderde Ten Hag de 38-jarige aanvaller uit de selectie van the Red Devils. De maatregel volgde op een voorval tijdens de competitiewedstrijd tegen Tottenham Hotspur (2-0 winst). De Portugese vedette verliet voortijdig het stadion, na te hebben warmgelopen.

"Ik had mijn redenen om Ronaldo uit de selectie te verwijderen", zegt Ten Hag in aanloop naar het Premier League-duel met Liverpool. "Die waren duidelijk. Ik kende ook de gevolgen en wist dat het ook een negatieve uitkomst had kunnen hebben. Dat kan altijd in het voetbal. Maar ik maak me geen zorgen. Ik slaap ook goed, zelfs tijdens die nachten. Ik moet beslissingen nemen om de club en de ploeg vooruit te helpen."

"Dat is mijn werk en dat is de verantwoordelijkheid die ik heb", vervolgt Ten Hag. "Ik moet achter die beslissingen staan. Natuurlijk heb je niet altijd veel tijd. Ik herinner me dat we in die periode tien dagen hadden om te overwegen welke keuze de beste zou zijn. Je moet altijd strategisch denken." Het vertrek van Ronaldo heeft United uiteindelijk goed gedaan. The Mancunians verloren slechts een van hun laatste elf Premier League-duels. Daarnaast leidde Ten Hag United eind vorige maand naar de eerste prijs in zes jaar tijd. In de finale van de EFL Cup werd Newcastle United met 2-0 aan de kant gezet.

Premier League
Liverpool
7 - 0
Manchester United

Meer nieuws

Koeman: 'Hij is in alle opzichten klaar voor een stap naar het buitenland'
7
Ronald Koeman verklapt: 'Georginio Wijnaldum gaat mee naar het EK'
45
Bondscoach Ronald Koeman verklaart waarom Joshua Zirkzee niet bij Oranje zit
22
'Arne Slot wil PSV'er als eerste aanwinst naar Liverpool halen'
47
Juventus komt in 8 minuten tijd terug van 3-0 achterstand tegen Bologna
8
Davids noemt De Ligt als optie op totaal andere positie in het Nederlands elftal
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties