Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ten Hag: 'Dat is de kracht van dit team, het was ook slimme actie van Ziyech'

Laatste update:

"In de openingsfase hebben we goed spel laten zien met goede kansen. Dat was prima en daarna werden we onnauwkeurig en lieten we Twente in het spel komen. Dat heeft zich in de tweede helft doorgezet", analyseerde de trainer na afloop van het duel bij FOX Sports. Ten Hag legde de schuld van het tegenvallende spel van zijn ploeg bij concentratieverlies: "Je moet hoog in de concentratie blijven. Helemaal als het verschil niet groter dan 2-0 is."

"Maar deze ploeg blijft onverstoorbaar. De eerste 20 minuten waren goed, alleen wordt er van je verwacht dat je dat 95 minuten doet." Ten Hag greep na ruim een uur spelen in door Rasmus Kristensen in te brengen voor David Neres en die wissel had niet per se een defensieve insteek, zo maakt de trainer duidelijk: "Allereerst wil je meer dynamiek brengen. Iemand tussen de linies meer brengen, iemand over de zijkanten die gaat overlappen. Wat meer dynamiek ook op het middenveld. Het loopvermogen, de dribbels en de balvastheid van Frenkie (De Jong, die door Ten Hag naar het middenveld werd doorgeschoven, red.)."

De trainer was al met al tevreden over hoe zijn ploeg reageerde op de gelijkmaker van Adnane Tighadouini. Ajax kwam via door Hakim Ziyech verdiende, en door Lasse Schöne benutte, strafschop weer op voorsprong: "Het is de kracht van dit elftal om na gelijkmaker toch de wedstrijd om te buigen. Het was een slimme actie van Ziyech. Ik heb nog niet gezien of het een penalty was"

-
Vind jij dat Ajax het verdiende om te winnen?

Meer nieuws

'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
11
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
2
Salarisplafond in Premier League maakt eind aan onbeperkt budget van rijke clubs
14
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
11
Driessen: 'Hij is interessant voor Ajax, maar een heel principieel mannetje'
2
Broers Van de Kerkhof hopen op vertrek PSV'er: 'Kunstgebit mee en wegwezen!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties