Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ten Hag: 'De scheidsrechter zou daarnaar kunnen kijken om zich aan te passen'

Laatste update:

"De scheidsrechter verijdelde een grote kans van Hakim Ziyech tegen Lille OSC. Wij kijken in ons aanvalsspel vaak naar diagonale lijnen, daar loopt ook de scheidsrechter", stipt hij een recent voorbeeld aan. "De scheidsrechter zou daarnaar kunnen kijken om dat aan te passen."

Meer: Erik ten Hag haalt uit naar Ajax: ‘Het vertrek van hem was killing voor de club’

Ten Hag over hinderende arbiters: 'Maar wij zullen ze niet omkopen'

"De scheids is een spelleider. Een belangrijk element dat je moet respecteren, maar het gaat uiteindelijk om het voetbal, om die 22 spelers op het veld. Ze moeten het de voetballers niet onmogelijk maken. Dat doen ze natuurlijk niet bewust, maar ze zouden daar wel over na kunnen nadenken", gaat Ten Hag verder.

De trainer sluit dan ook niet uit dat hij in de toekomst met scheidsrechters in gesprek zal gaan over dit onderwerp: "Dit zet me wel aan het denken. Goede tip", reageert hij met een glimlach op de persconferentie. Na de wedstrijd tegen FC Groningen wachten voor Ten Hag en Ajax nog de Champions League-ontmoeting met Valencia en een uitwedstrijd tegen ADO Den Haag voor de interlandonderbreking.

Snap jij de 'frustratie' van Erik ten Hag?

Meer nieuws

'Feyenoord is dicht bij akkoord met beoogde opvolger van Arne Slot'
19
Het voormalig talent van Ajax en RB Leipzig dat via Oostenrijk naar de top wil
6
Galatasaray-supporters bezetten massaal straat in Den Haag
0
Lewandowski en Fermín geven trainer Xavi best mogelijke afscheid
13
Doelpunt diep in blessuretijd tegen AS Roma gooit degradatiestrijd op zijn kop
9
Twee voormalig Eredivisie-spelers helpen Hellas Verona aan knap punt tegen Inter
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties