Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ten Hag dolt over Pasveer: 'Gek niet, maar keepers en linksbuitens, hè?'

Laatste update:

Ten Hag legt tijdens het interview vanuit Amsterdam uit wat Pasveer zo geschikt maakt voor Ajax. "Zijn ervaring inbrengend, hij past überhaupt in het profiel van de Ajax-keeper. Het is een meevoetballende keeper, maar vooral ook een keeper die zijn werk doet vanuit preventie. En dat heeft hij op een uitstekende manier ingevuld. Hij heeft heel veel rust gebracht in de laatste linie. En op momenten dat hij er moest staan, ook in één tegen één-situaties, stond hij zijn mannetje. Daar heeft hij gewoon een heel goede bijdrage gehad en het is ontzettend vervelend voor Ajax en zeker voor hem, dat hij nu moet afhaken", doelt de coach op de blessure die Pasveer nog diverse weken aan de kant houdt.

De trainer van Ajax heeft de 38-jarige Pasveer zien groeien in de herfst van zijn loopbaan. "Wat je hebt gezien is dat hij op een hoger niveau is gaan acteren. En dat hij zich heel snel is gaan aanpassen aan dat niveau. Het is natuurlijk altijd afwachten, alleen was het wel duidelijk dat hij de laatste jaren bij de beste keepers in Nederland hoorde." Ten Hag krijgt daarna de vraag van de verslaggever van Ziggo Sport of Pasveer een 'beetje gek is', zoals vaak wordt gezegd over keepers. "Gek zou ik hem niet willen noemen, maar keepers en linksbuitens, hè? Dat is wel een apart slag volk, hè?"

Vanuit de studio heeft Pasveer gelijk een antwoord op de kwinkslag van Ten Hag. "Ik hoor veel jongens zeggen dat ik de meest normale keeper ben die ze ooit hebben meegemaakt. Dat is toch een prima compliment, denk ik", antwoordt de Ajax-doelman. Wat volgt is een lofzang op de oefenmeester van de koploper uit Amsterdam. "Ik vind Erik heel direct, hij weet precies wat hij wil. Het mooie vind ik, en daar houd ik van, hij vindt de keeper echt belangrijk in de opbouw. Hij wil van achteruit opbouwen, onder volle druk. Maar daarin wordt wel het extreme risico uitgesloten."

Pasveer had kort voor zijn optreden in Rondo nog even contact met Ten Hag. "Hij is echt bezeten in zijn werk, het is bizar hoeveel uren hij maakt. Dingen zien, controle hebben over dingen, hij ziet echt alles. Hij had natuurlijk al gehoord dat ik hiernaartoe ging: 'Vanavond bij Ziggo? Ja, ja, ja…' Dan voel je wel aan hem: pas op met wat je zegt. Hij wil wel de controle hebben. Dat tekent hem ook wel en dat is ook de drive die hij heeft."

-

Meer nieuws

Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
28
Woerts lijkt zeker te weten wie binnenkort algemeen directeur van Ajax wordt
5
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
9
Boskamp gelooft uitleg Van Bronckhorst over Feyenoord niet: 'Rot toch op!'
15
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
17
Sherida Spitse zorgt voor zinderend slot van titelstrijd FC Twente en Ajax
30

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties