Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ten Hag duidelijk boos op aantal Ajacieden: 'Zij kwamen afspraken niet na'

Laatste update:

De Amsterdammers moesten het stellen zonder rechtercentrumverdediger Jurriën Timber en rechtsback Noussair Mazraoui. Hun directe vervangers, Perr Schuurs en Devyne Rensch, konden niet voorkomen dat Go Ahead voor rust op 2-0 kwam. "Het zijn twee goals die niet mogen vallen", zei Ten Hag. We hadden heel goed doorgesproken hoe daar de samenstelling moet zijn, maar dat kwamen ze niet na. Dat gaat om het totale rechterblok."

In de rust kwam de licht gehavende Mazraoui alsnog in het veld voor Rensch. Het liefst was Ten Hag 'gewoon' met eerstgenoemde begonnen. "Dat is natuurlijk helder, dat je hem goed kan gebruiken. Ik was ook altijd met hem begonnen als hij fit was geweest. Hij gaf gisteren zelf aan dat hij klachten had, anders hadden we helemaal niet gewisseld."

Ten Hag weet waar het aan schortte bij Ajax. "Dat heb ik de spelers in de kleedkamer net verteld, dat zal ik hier niet delen. Een wanprestatie? Ja. De tegenstander wil heel graag, dan moet je minimaal hetzelfde brengen. Dat moet je sowieso op de mat brengen. Dat betekent dat je energie in de wedstrijd moet gooien." En ook aanvallend liep het niet goed, vond Ten Hag. "Ook het willen scoren... We speelden veel te ver bij Sébastien Haller vandaan in de aansluiting, dan kom je met veel te weinig mensen in de box van de tegenstander. Het was alleen Davy Klaassen, maar er moeten ook andere spelers komen, wil je de organisatie van Go Ahead in de problemen brengen. En je moet de bal van kant laten wisselen, maar dat deden we veel te weinig. We bleven met de bal te veel aan de zijde waar we begonnen."

Ten Hag likt de wonden. "We moeten ons bij elkaar rapen en verder gaan. Deze dingen gebeuren in het seizoen. Met teleurstellingen moet je omgaan en van leren, want met deze houding gaat het niet. Wat overheerst? Tja, dat zijn allemaal open deuren, Hans", klinkt het licht geïrriteerd uit de mond van Ten Hag. "Een wanprestatie? Ik hoef niet te bevestigen wat jij vindt, maar ik heb de spelers verteld wat ik ervan vind."

Meer nieuws

Politie arresteert 53 mensen rond Champions League-finale Real en Dortmund
2
Ontdek de nieuwste voetbalkleding van adidas TEAM voor komend seizoen!
0
'Kompany wil Nederlander naar Bayern halen die onder hem beste seizoen ooit had'
19
'Het is geweldig om een verschrikkelijk seizoen bij Real Madrid zo te eindigen'
13
Theo Janssen wijst naar speler in Oranje die eruit moet voor Ian Maatsen
49
Florentino Pérez geeft direct na CL-finale uitsluitsel over toekomst Luka Modric
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties