Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ten Hag durfde Malacia tijdens periode als Ajax-trainer niet te halen'

Laatste update:

Volgens het Algemeen Dagblad hoeft Malacia zich niet te schamen voor het feit dat hij zijn jawoord moet intrekken bij Lyon. De Franse club heeft simpelweg te lang getreuzeld, zo stelt het dagblad. "De deal bleef lang steken op details en klapt nu dus omdat Manchester United zich toch nog meldde in Rotterdam", schrijft Mikos Gouka. Peter Bosz rekende zich al rijk met de komst van de Oranje-international, maar zag United een beter bod doen. "De nieuwe manager Ten Hag maakte zich intern sterk voor de komst van Malacia", aldus Gouka.

Marcel van der Kraan stelt in De Telegraaf dat Ten Hag al langer gecharmeerd is van Malacia. In zijn periode als trainer van Ajax had de uit Twente afkomstige oefenmeester al graag de beschikking gehad over de linksback. "Maar Ten Hag durfde Malacia tijdens zijn periode als Ajax-trainer niet te halen als versterking. Sterker zelfs, hij vond het verstandig om de oer-Rotterdammer van 'Zuid' niet te polsen voor gesprekken over een transfer", schrijft Van der Kraan. Als manager van United is het Ten Hag dus alsnog gelukt, mits Malacia tot een persoonlijk akkoord weet te komen met de club.

De verdediger van Feyenoord werd afgelopen seizoen voorzichtig gelinkt aan een overgang naar Amsterdam, maar moest van een vertrek uit Rotterdam destijds niks weten. De linkervleugelverdediger kreeg het nieuws over de interesse vanuit Amsterdam te horen via zijn moeder, die de berichten doorstuurde. "Natuurlijk geeft ze wel een soort van advies, maar ze gaan me niet een kant opduwen. Mijn vrienden ook niet. Iedereen staat altijd achter mijn keuzes en mijn keuze is dat ik op dit moment bij Feyenoord blijf. Die complimenten zijn mooi, maar het is nog niet genoeg", aldus Malacia destijds.

Meer nieuws

ESPN steekt de draak met Milan van Dongen en rakelt hilarische video op
0
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
6
Keuze van Ajax nadert: nog maar twee trainers in beeld in Amsterdam
14
Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
7
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3
'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties