Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ten Hag: 'Een grootheid als speler. Hij was topspeler en is nu topcoach'

Laatste update:

"Een grote club met goede spelers en een goed team. Bij Zenit heerst bovendien een duidelijke visie qua speelwijze. Voor ons is het treffen met hen een geweldige uitdaging en test. Dit is voetbal: wij maken kans. Wij hebben ook een goed team", aldus Ten Hag op de clubwebsite. Het feit dat Zenit volgens Ten Hag een duidelijke speelwijze heeft, mag volgens hem op het conto worden geschreven van Roberto Mancini.

"Een grootheid als speler. Hij was een topspeler, is nu een topcoach. Hij was al succesvol als trainer. Alle respect", klinkt het. Yassin Ayoub was een twijfelgeval voor het eerste duel, maar deed volop mee op de training en lijkt fit te zijn voor een basisplaats. De Domstedelingen kunnen niet beschikken over controleur Anouar Kali, die zo'n twee maanden uit de running zal zijn.

-
Wat verwacht jij van FC Utrecht - Zenit?

Meer nieuws

Johan Derksen: 'Je kunt niet meer om hem heen in het Nederlands elftal'
3
Xavi Simons zorgt voor negatieve primeur tijdens puntenverlies RB Leipzig
3
'Hij was een dertien in een dozijn-voetballer voor Slot naar Feyenoord kwam'
9
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
22
Naam uit de Premier League getipt aan Feyenoord: 'Geweldige veldtrainer'
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties