Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ten Hag: 'Eerlijk gezegd hadden wij verwacht dat hij weg zou gaan'

Laatste update:

Voor de vertrokken Veltman hoeft volgens Ten Hag geen vervanger te komen, omdat er centraal achterin met Daley Blind, Lisandro Martinez, Jurriën Timber, Perr Schuurs en Edson Alvarez nog voldoende opties overblijven. Alleen de linksbackpositie is niet dubbel bezet, maar er gaat gekeken worden of dat intern opgelost kan worden. "We hebben natuurlijk een paar opties daar, bijvoorbeeld Martinez en Dest en ik heb nog wel één of twee dingen in gedachten die ik daar ga uitproberen. Maar ondertussen zullen we om ons heen kijken. Alleen is het niet zo eenvoudig om in de kwaliteit die wij zoeken een speler te vinden."

Ver esta publicación en Instagram

De vakantie is voorbij!? ?? ?? #ajax #antony #ajaxamsterdam #stekelenburg #020 #swipe #brazil #brazilian #swipeleft #brasil???? #amsterdam

Una publicación compartida de Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone) el

"Dan kun je misschien nog wel een speler vinden die die kwaliteit brengt, maar het is ook lastig voor een nieuwe speler om met Nico (Tagliafico, red.) de concurrentie aan te gaan. Als Nico weggaat, ligt het natuurlijk open en wordt het aantrekkelijker voor een aantal spelers om die stap te zetten", gaat Ten Hag verder. De oefenmeester vindt het 'helemaal niet vervelend' dat de transfermarkt open is tot begin oktober. "Want het is precies hetzelfde als vorig seizoen, maar dan een maand later. Eigenlijk is het gewoon 1 juli. Normaal is de transfermarkt een maand eerder dicht, maar begint het seizoen ook een maand vroeger."

Met Veltman en Ziyech zijn in de woorden van Ten Hag twee 'belangrijke spelers' vertrokken die in het 'groepje leiders' zaten. Antony kwam daarvoor terug en de oefenmeester noemt hem na de eerste training 'levendig en echt aanwezig'. "Verder moeten we gewoon gaan kijken hoe dat proces gaat lopen. Hoe snel hij zich gaat aanpassen. "Daar moeten we hem de tijd voor geven. Hij komt uit een ander werelddeel, komt bij een andere club in een ander land, waar een andere taal wordt gesproken. Dan moeten we kijken hoe snel dat gaat."

Ten Hag krijgt vervolgens de vraag of Antony de leegte kan opvullen die is ontstaan na het vertrek van Ziyech. "Dat heeft er niks mee te maken. Eerlijk gezegd hadden wij verwacht dat David (Neres, red.) weg zou gaan. Daarop inspelend hebben we hem gehaald. Gelukkig is David er nog", benadrukt Ten Hag. Neres kampte met een slepende knieblessure, maar tot stond tot vreugde van Ten Hag zaterdag weer op het trainingsveld.

Moet Ajax een linksback kopen?

Meer nieuws

FC Barcelona heeft belangrijke plek twee voor het grijpen na nederlaag Girona
2
Op hol geslagen Bentancur moet door ploeggenoot bij zinnen worden gebracht
6
Real Madrid voert show op in Bernabéu; Ancelotti staat voor keepersdilemma
21
ADO doet goede zaken in KKD-play-offs met verdiende zege op De Graafschap
8
Tijjani Babangida verliest na broer Ibrahim ook zoon Fadil (1) na auto-ongeluk
7
Manchester City kan het karwei zondag afmaken dankzij heldenrol Ortega
134

Meer sportnieuws

Raad de transfer! ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties