Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ten Hag en Koster leggen verrassingen uit: 'Natuurlijk kijken we ook vooruit'

Laatste update:

Afgelopen dinsdag wist Ajax met 0-1 te winnen van Tottenham in de eerste wedstrijd van het tweeluik in de halve finale van de Champions League. Komende woensdag wacht de return in de Johan Cruijff ArenA. "We wilden dynamiek op het middenveld en over de zijkanten", legt Ten Hag zijn wijzigingen uit. "We weten bijvoorbeeld dat Mazraoui dit kan op het middenveld."

"Ik heb zeker overleg gehad met de spelers met pijntjes. Hoe ze het voelen en het beleven. We willen winnen, dat is prioriteit. Maar natuurlijk kijken we ook vooruit. De medische staf is daarbij ook belangrijk. Niemand staat bij ons in het rood, omdat we het goed sturen. En dat willen we zo houden", aldus Ten Hag, die wijst naar het komende duel met Tottenham.

Adrie Koster, trainer van de Tilburgers, erkent dat Ajax favoriet is voor de bekerfinale. Toch ziet de ervaren oefenmeester kansen tegen de Amsterdammers. "We hebben twee keer tegen Ajax gespeeld in een bepaalde formatie en dat heeft niet het gewenste resultaat gebracht. Dat is de reden dat we zonder Daniel Crowley spelen, in een iets andere formatie", aldus Koster.

De trainer wil niet prijsgeven hoe Willem II exact gaat spelen. "Je zult op de goede momenten druk zetten op Ajax, de juiste momenten moeten pakken. Frenkie de Jong? Daar hebben we iemand opgezet, Pol Llonch. Een bekerwedstrijd is altijd heel apart. Genieten en er vol voor gaan", besluit de trainer, die naast Crowley ook Marios Vrousai op de bank heeft gezet.

Opstelling Willem II: Wellenreuther; Lewis, Meissner, Peters, Heerkens, Palacios; Dankerlui, Tapia, Llonch, Pavlidis; Isak.

Opstelling Ajax: Onana; Kristensen, De Ligt, Blind, Tagliafico; Mazraoui, De Jong; Ziyech, Van de Beek, Tadic; Huntelaar.

Wie wint de TOTO KNVB Beker?

Meer nieuws

'Diant Ramaj in beeld als reservedoelman bij Europese grootmacht'
0
Sterkhouder Real Madrid raakt geblesseerd: CL-finale en EK komen in gevaar
26
Pak 50x je inzet als Feyenoord zondag wint op bezoek bij NEC!
0
Woedende PSV-fans kondigen massale protestactie aan: 'Dit is schandalig!'
50
Ajax hakt knoop door: Menno Geelen wordt tijdelijk algemeen directeur
16
Antony zet enorme tattoo van zichzelf uit zijn periode bij Ajax op zijn rug
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties