Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Peter Bosz in tranen na kampioenschap PSV: 'Hij hoort hier bij te zijn'

Laatste update:

"Dit is nieuw voor mij, geweldig", zegt Bosz na afloop met een glimlach bij ESPN. Verslaggever Jan Joost van Gangelen wil vervolgens weten wat de kampioenstrainer voelde na het laatste fluitsignaal in Eindhoven.

Meer: Joey Veerman deelt selfie met Liverpool-icoon die hij op Ibiza maakte

"Dat is mooi, de ontlading. Een kampioenswedstrijd is nooit een goede wedstrijd. En dat blijkt wel. Maar je bent een heel jaar bezig. Ik breng meer tijd met die jongens door dan met mijn vrouw. Het voelt als je kinderen en je bent samen bezig. Je werkt er hard voor, dan is het geweldig als het lukt."

"Ik hoop dat de PSV-supporters genoten hebben van ons voetbal. Dat vind ik gewoon heel belangrijk. Dit was onze slechtste wedstrijd van het seizoen, en we scoren vier keer. En dat is PSV dit jaar, denk ik", benadrukt de gelukkige Bosz.

Emotioneel


Marciano Vink vraagt aan Bosz wie in de technische staf hem het meeste tegengas geeft. "Weet je, dat klinkt heel stom. Maar degene die ik mis nu is Hendrie (Krüzen, red.)." De PSV-trainer wordt emotioneel en draait zich met tranen in zijn ogen om, om daarna pas de vraag verder te beantwoorden.

"Hij hoort hier bij te zijn. Hendrie is mijn maatje, 23 jaar hebben we opgetrokken", verwijst Bosz naar het feit dat hij bij diverse clubs samenwerkte met zijn trouwe assistent Krüzen. "We hebben samen aan dit systeem geschaafd. En dan zit hij thuis, daar baal ik van. De titel is ook van hem, dat heb ik hem ook geappt vanochtend."

Niet mee naar PSV


Bosz vroeg vorig jaar toen hij bij PSV begon of Krüzen met hem meewilde naar Eindhoven. De vertrouweling van de 60-jarige coach koos er echter voor om bij Heracles Almelo te blijven en deelde dat mee aan Bosz in een vertrouwelijk gesprek. Het duo werkte eerder samen bij onder meer Ajax, Borussia Dortmund, Bayer Leverkusen en Olympique Lyon.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste PSV-nieuws? Word nu lid van het PSV Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Bayern-directeur verwijst hardnekkig trainersgerucht resoluut naar de kliko
1
Dorstige Dortmund-fans vallen met hun neus in de boter na briefje van Marco Reus
3
Besiktas kent ondanks late goal slechte generale voor finale tegen Trabzonspor
5
Atalanta heeft Champions League-ticket 4 dagen voor Europa League-finale binnen
11
Live meepraten in de Serie A: Torino - AC Milan
0
Live meepraten in de Keuken Kampioen Play-Offs: ADO Den Haag - De Graafschap
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties