Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ten Hag gaat nog even naar de kerk en hoopt dat zij spelen tegen Valencia'

Laatste update:

"Mijn vader heeft hoog getraind en die zei altijd: 'Jongen, stop met die onzin van ze hebben niet hard gewerkt'. Net dat beetje gif, Daley Blind die gif heeft zonder bal. Die is dan met bal zoveel beter. Lisandro Martínez... Ze zijn er niet overheen gekomen en als Noa Lang en Dusan Tadic het dan niet helemaal hebben. Donny van de Beek en Martínez hebben niet gedomineerd op het middenveld. Juist tegen de zogenaamd mindere tegenstanders kan Van de Beek goed domineren, maar dat hebben we helemaal niet gezien", begint Kraay jr. bij FOX Sports.

"We hebben het er nu alleen maar over dat Ajax niet goed genoeg was, maar wat ze bij Willem II van tevoren hebben aangegeven: niet door de as", vervolgt de analist. "Jordens Peters en Sebastian Holmén, dat staat. Daarvoor staan Pol Llonch en Dries Saddiki en die zijn nooit weggeweest van dat centrum. Dus die hebben dat zo ongelofelijk goed neergezet, dat je met je kop tegen de muur aanloopt. En tegen de muur buiten de zestien. Het is enorm knap van Willem II."

Voor Ajax wacht komende dinsdag het beslissende Champions League-duel met Valencia. De Amsterdammers hebben aan een punt zeker genoeg om te overwinteren in het miljardenbal. "Ik hoop écht dat Ajax Valencia pijn gaat doen, maar ja.. Edson Álvarez gaat erin komen, Van de Beek dan op tien en Hakim Ziyech als hangende rechtsbuiten, denk ik. Dan gaat Erik ten Hag nog even naar de kerk en hoopt dat Quincy Promes vanaf links kan spelen en Tadic in de spits."

-
Overwintert Ajax in de Champions League?

Meer nieuws

Becker schudt Sinkgraven van zich af en scoort prachtig uit 'onmogelijke' hoek
0
Arsenal legt de bal weer bij Manchester City na overwinning op Bournemouth
62
Ipswich keert na afwezigheid van 22 jaar terug in de Premier League
12
Live meepraten in LaLiga: Real Madrid - FC Cadiz
15
Eljero Elia gaat op Instagram de confrontatie aan met Jan Joost van Gangelen
8
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties