Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ten Hag gefrustreerd: 'Er had maar één ploeg met de beker mogen staan'

Laatste update:

"Laat ik beginnen met PSV te feliciteren", begint Ten Hag. "Maar de manier waarop de winst van PSV tot stand komt... Er had maar één ploeg met de beker mogen staan en dat is Ajax. Maar uiteindelijk doen we het onszelf aan. Direct na rust maken we twee fouten. Dat hebben we voor de tijd en in de rust benadrukt. Je moet gewoon honderd procent gefocust zijn. We maken twee hele grote fouten, maar ook daaraan vooraf gaan dingen verkeerd." Met name bij de 2-1 werd PSV in het zadel geholpen, daar Lisandro Martínez de bal zomaar inleverde bij Cody Gakpo, die Maarten Stekelenburg vervolgens klopte met een schot in de korte hoek.

"Er was niks aan de hand. We stonden met voldoende mensen achter de bal. Dan moet je Gakpo op links laten en mag je hem nooit naar binnen laten komen", analyseert Ten Hag de tweede tegentreffer. "Er staan twee spelers bij. Je moet hem op links houden. Dat weten we van PSV dat ze graag naar binnen komen. Zeker bij Gakpo. Die komt graag naar binnen om te schieten." De aanvoerder van PSV schreeuwde het uit van ontlading en moest zich twintig minuten later laten vervangen door Ritsu Doan. Ryan Gravenberch had Ajax in de eerste helft op voorsprong geschoten.

Volgens Ten Hag had zijn ploeg het meeste recht op de bekerwinst. "Wij maken met Klaassen een geweldige goal, net buitenspel. De kans van Perr Schuurs, Tadic die op de paal schiet. Maar het mocht gewoon niet zo zijn. Dat zijn dan de machten en de krachten in het voetbal, dat zat bij ons niet mee. Maar je moet het ook zelf afdwingen en dat hebben we onvoldoende gedaan." Het is voor de tiende keer in de clubgeschiedenis dat PSV de dennenappel meeneemt naar Eindhoven en de eerste keer dat in de finale wordt gewonnen van Ajax. De voorgaande drie edities, in 1970, 1998 en 2006, gingen verloren.

-

Meer nieuws

Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
Opleving of laatste stuiptrekking; is Haaland de laatste echte superspits?
4
'PSG identificeert opvolger van Mbappé en hoort vraagprijs van 120 miljoen euro'
3
'Jordan Henderson is mogelijk bezig aan zijn laatste weken bij Ajax'
46
Mark-Jan Fledderus vindt nieuwe baan in het buitenland: 'Een mooie club'
4
Speel gratis mee met Unibet's Golden Goal op Ajax-Almere City en win 5.000!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties