Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ten Hag geniet van Ajax: 'Ik doe hem tekort als ik hem niet noem'

Laatste update:

Quincy Promes scoorde tweemaal, op aangeven van Hakim Ziyech. "Die twee begrijpen elkaar, ze weten waar ze zijn", stelde Ten Hag. "Maar dat geldt ook voor Promes en Dusan Tadic en Tadic en Daley Blind. En ik doe Donny van de Beek tekort als ik hem niet noem. Dat maakt ons spel zo dynamisch."

Ten Hag omschreef de openingstreffer van Promes als een plaatje. "De bal ging van rechts naar links. Toen even een driehoekje en de bal was weer op rechts. Daarna een geweldige voorzet van Ziyech en een goal. Dat is genieten. Ik stoor me nog wel aan de manier waarop we die 4-1 weggeven", doelde hij op een blunder van Sergiño Dest. "Maar al met al zit hier een tevreden trainer."

Ver esta publicación en Instagram

Hakim Ziyech was in elk van zijn laatste zes Eredivisie-seizoenen goed voor minimaal tien assists #ziyech #eredivisie #ajax #fctwente #ajaxamsterdam #020 #nederland #hakimziyech #marokko

Una publicación compartida de Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone) el

Het is nog even afwachten of Noussair Mazraoui het belangrijke uitduel met LIlle OSC in de Champions League haalt. De rechtsback viel zaterdag halverwege de tweede helft geblesseerd uit, maar hij kreeg niet opnieuw last van de enkelblessure die hij afgelopen week tijdens het duel tussen Marokko en Burundi opliep.

"Nee, het was nu een knie", zei Ten Hag. "We moeten even afwachten wat de medische staf zondag te melden heeft. Dan weten we meer." Ten Hag kan Mazraoui goed gebruiken in Lille. Hij kan zeker geen beroep doen op de geschorste verdedigers Joël Veltman en Daley Blind.

Perr Schuurs lijkt de aangewezen vervanger voor Veltman. "Hij deed het goed tegen Heracles, al is dit niet te vergelijken met een wedstrijd in de Champions League." Lisandro Martínez is een van de kandidaten om Blind te vervangen. "Het liefst haal ik mijn middenveld niet uit elkaar. Maar dat is zeker een optie voor de wedstrijd tegen Lille."

-

Meer nieuws

Mikautadze teruggefloten na zeer fel interview over Ajax: 'Niet veel van waar'
4
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
'Hij wil absoluut niet meer terug naar Ajax en Ajax rekent ook niet meer op hem'
13
Deze 10 voetbalvrouwen maken kans op de titel WAG 2024!
0
Bizar: 'Assistent NAC brandt eigen spelers achter de rug om volledig af'
12
Erik ten Hag reageert met duidelijke woorden op beschuldiging van Wayne Rooney
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties