Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ten Hag getergd na vraag van journalist: 'Jij wil het in één vak duwen'

Laatste update:

"Ik heb de afgelopen dagen even geen voetbal gekeken", erkent Ten Hag. "Ik was er wel even klaar mee." De oefenmeester geeft aan met zijn complete selectie uitgebreid gereflecteerd te hebben op het resultaat van afgelopen dinsdag. "Ik heb met heel veel spelers gezeten. Niet alleen met Onana. Ook in groepjes, om de stemming te peilen. En daarbij wilde ik ook meenemen en benadrukken wat goed was, want uiteindelijk hebben wij een geweldig Champions League-seizoen gespeeld en ook in het tweeluik hebben we heel veel goede dingen laten zien."

Meer: Dusan Tadic steekt live op televisie de loftrompet over Erik ten Hag: ‘Hij is de beste trainer die ik ooit heb gehad’ | ‘Erik ten Hag adviseert clubleiding van Manchester United om Benni McCarthy nieuw contract aan te bieden’

Op een nieuwe hint naar de schuld van Onana aan de enige tegentreffer reageert Ten Hag geërgerd. "Het ligt niet alleen aan die fout, gezien het overwicht dat we hadden. We hadden voldoende mogelijkheden, die we af hadden moeten maken. Jij wil het in één vak duwen. Ik schep daarin helderheid: het is een teamprestatie. Het team heeft het laten liggen."

Ten Hag heeft zich ondanks zijn 'voetbalpauze' wel beziggehouden met 'de volgende finale': De Klassieker tegen Feyenoord, komende zondag. "We hebben een nare smaak om weg te spoelen. We hebben nog heel veel om voor te spelen dit seizoen: de competitie en de beker. Er komen nog heel veel finales aan, en zondag is zo'n finale." Bij winst garandeert Ajax zich minimaal van nog een speelronde aan kop van de Eredivisie; nummer drie Feyenoord kan bij een overwinning inlopen tot op drie punten.

Eredivisie
Ajax
3 - 2
Feyenoord

Meer nieuws

Meer kopzorgen voor Frankrijk? Aanvaller mist training wegens liesklachten
0
Ajax pakt door en legt Pablo Rosario meerjarig contract voor
19
Droom jij van een Premier League-wedstrijd? Bekijk onze ticketshop!
0
Weghorst tegen Frankrijk? 'Dat heeft geen zin, want daar komt Oranje niet'
8
Bart Verbruggen is laaiend enthousiast over aanwinst van Ajax
1
Feyenoord strikt sponsor die verder alleen in zee ging met Real Madrid
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties