Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ten Hag getipt voor Oranje: 'Cruijff zette Guardiola toch ook in een keer neer?'

Laatste update:

Van 't Schip is ervan overtuigd dat een nieuw gezicht de beste oplossing is voor Oranje. "Ik zou gewoon de hele boel schoonvegen en ook niet met Advocaat beginnen", zegt hij maandagavond bij het programma Peptalk op Ziggo Sport. "Waarom ga je kiezen voor iemand die al zes of zeven keer bij het Nederlands elftal heeft gezeten? Kies voor een nieuw iemand, dat werd vroeger toch ook gedaan? Johan Cruijff zette Josep Guardiola ook in een keer neer, omdat hij daar in geloofde. Hij was pas 34 of 35, of kijk naar Frank Rijkaard."

Meer: Sfeer slaat om in interview Ten Hag en Weijland: ‘Als jij je werk zou doen...’

De oud-international denkt dat Ten Hag de aangewezen persoon is om Oranje uit het slop te trekken. "Hij heeft het goed gedaan bij Go Ahead Eagles, heeft bij Bayern München onder Guardiola getraind, kent ook Arjen Robben goed, en doet het nu weer goed bij FC Utrecht. Hij durft te veranderen, heeft een andere visie. Hij zal wel geen draagvlak hebben bij de KNVB, maar zet er dan iemand als Ruud Gullit naast."

Denk jij dat Erik ten Hag een goede bondscoach zou zijn?

Meer nieuws

Geen penalty na zelden vertoonde handsbal in de KKD: 'Dit is donkerrood'
3
Mark van Bommel genoemd als mogelijke trainer halve finalist Champions League
4
Johan Derksen: 'Je kunt niet meer om hem heen in het Nederlands elftal'
15
Xavi Simons zorgt voor negatieve primeur tijdens puntenverlies RB Leipzig
5
'Hij was een dertien in een dozijn-voetballer voor Slot naar Feyenoord kwam'
19
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties