Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ten Hag gewaarschuwd: 'Hij is een enorme gok voor Manchester United'

Laatste update:

Engelse en Nederlandse media verwachten dat Ten Hag op de korte termijn een contract voor vier jaar bij United zal tekenen. De Daily Mail is van mening dat de huidige trainer van Ajax een lastige taak staat te wachten. "Erik ten Hag is een enorme gok voor Manchester United. Hij moet een giftige sfeer in de kleedkamer kunnen aanpakken, de malaise op Old Trafford wegnemen en de club van de grond af opnieuw vormgeven."

Meer: Sfeer slaat om in interview Ten Hag en Weijland: ‘Als jij je werk zou doen...’ | Ten Hag onthult welke spits hij vorige zomer naar Manchester United wilde halen

Volgens de krant is de mogelijke aanstelling van Ten Hag slechts het eerste stukje van een zeer grote puzzel. "De boeiende ontmoeting tussen Manchester City en Liverpool (2-2) van afgelopen zondag bevestigt hoe ver ze voor liggen op de rest. Terwijl Liverpool en City recentelijk nieuwe grenzen hebben doorbroken op het gebied van uitmuntendheid, is United weggezakt tot het punt van competitieve irrelevantie. Met dit in het achterhoofd staat de vijfde fulltime manager van United sinds Sir Alex Ferguson voor een enorme taak."

"De malaise op Old Trafford - van de kleedkamercultuur tot de manier waarop ze nieuwe spelers aantrekken - zit zo diep dat de komst van een gerespecteerde en innovatieve Nederlandse trainer slechts de eerste stap is op wat een zeer lange weg naar herstel lijkt te zijn", vervolgt de krant. "Zijn aanstelling is slechts het eerste stukje van een zeer grote puzzel. De Daily Mail weet dat Ten Hag uitgebreid onderzoek heeft gedaan naar zijn toekomstige werkgever. "Hij wilde weten waarom de grootste club van Engeland de afgelopen tien jaar gerespecteerde coaches als kauwgom heeft uitgespuugd. Zulke aandacht voor details ligt in zijn aard. Maar de waarheid is dat hij niet al te diep heeft hoeven kijken om de problemen te zien."

United staat momenteel op een teleurstellende zevende plek in de Premier League met 51 punten uit 31 duels. De achterstand tot de vierde plek, die aan het einde van het seizoen recht geeft op rechtstreekse deelname aan de Champions League, bedraagt momenteel zes punten. Zaterdag nemen the Red Devils het om 16:00 uur op Old Trafford op tegen Norwicht City.

Meer nieuws

Bizar: Brugge-fan na oliedomme actie door medesupporters (!) in elkaar geslagen
0
Becker schudt Sinkgraven van zich af en scoort prachtig uit 'onmogelijke' hoek
0
Arsenal legt de bal weer bij Manchester City na overwinning op Bournemouth
64
Ipswich keert na afwezigheid van 22 jaar terug in de Premier League
12
Live meepraten in LaLiga: Real Madrid - FC Cadiz
19
Eljero Elia gaat op Instagram de confrontatie aan met Jan Joost van Gangelen
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties