Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ten Hag grijpt microfoon in kolkend Old Trafford: 'Ik wil graag zeggen...'

Laatste update:

United sloot de competitie zondag winnend af middels een 2-1 zege op middenmoter Fulham. Daardoor eindigen Ten Hag en co als derde, waarmee directe Champions League-kwalificatie in de wacht is gesleept. De Tukker vond het reden genoeg om na afloop de microfoon te pakken. "Ik wil graag onze spelers bedanken, die een briljant seizoen hebben gedraaid. Ik wil en hen ook de staf danken, die het geweldig heeft gedaan. En jullie (de fans, red.) wil ik bedanken. We voelden een enorm sterke band met jullie dit seizoen, zowel op Old Trafford als bij uitwedstrijden. Dus ik wil jullie bedanken voor dit seizoen, voor jullie toevoegingen en jullie support. Het was geweldig, dank jullie wel!", riep Ten Hag.

Meer: Antony viert langverwachte goal in Premier League op zeer bijzondere wijze

"Maar", ging Ten Hag verder, "terwijl ik dit zeg, is er nog één wedstrijd te gaan. En ik weet zeker dat deze spelers alles gaan geven om Manchester City volgende week te verslaan op Wembley. We rekenen ook op jullie. Zij zullen alles geven en als jullie achter ons staan, weet ik zeker dat we goede kans maken om de beker terug naar Old Trafford te halen!" United won de FA Cup voor het laatst in 2016, toen Crystal Palace na verlenging met 1-2 werd verslagen. Louis van Gaal stond toen nog aan het roer.

Met de zege op Fulham evenaarde Ten Hag een noemenswaardig record. De 53-jarige Haaksberger won namelijk zijn 27ste thuiswedstrijd van het seizoen, iets wat in het verleden alleen Sir Alex Ferguson lukte als trainer van United. Ten Hag kent sowieso al een prima debuutjaar op Old Trafford. Naast het behalen van de derde plaats en de FA-Cup finale veroverde hij in februari ook al de EFL Cup-trofee.

Premier League
Manchester United
2 - 1
Fulham

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
14
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
7
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
22
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties