Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ten Hag grijpt rood voor Casemiro aan om 'inconsequentheid' aan te kaarten

Laatste update:

Ten Hag krijgt na afloop bij Viaplay de vraag of Weghorst ondanks alle fysieke arbeid die hij levert nog zoekende is. "Ik vind dat hij uitstekend gespeeld heeft", zo luidt het antwoordt van de Nederlandse manager. "In het druk zetten en in het zijn van een aanspeelpunt. Maar op een gegeven moment ga je tactisch wisselen om er meer beweging achter te krijgen. En om wat meer variatie in je aanvalsspel te krijgen. En om de tegenstander, die zich heeft gefocust op Wout Weghorst. We wilden een ander type speler brengen en dat had denk ik direct effect." Weghorst werd vervangen door Alejandro Garnacho en kort daarna bracht Marcus Rashford zijn ploeg op een 2-0 voorsprong.

Meer: Sfeer slaat om in interview Ten Hag en Weijland: ‘Als jij je werk zou doen...’ | Ten Hag onthult welke spits hij vorige zomer naar Manchester United wilde halen

Casemiro
Ten Hag gaat ook dieper in op de rode kaart voor Casemiro in de slotfase. De Braziliaanse middenvelder moest vertrekken toen hij tijdens een opstootje Will Hughes bij de strot greep. "Het gaat om de inconsequentie, niet alleen in deze wedstrijd", foetert de winnende coach. "Eerder tegen Palace (1-1, red.) wordt Martínez het licht uit de ogen geslagen en komt daar geen ingreep van de VAR. En vandaag wel. Ik denk dat er nog veel meer spelers bij dit akkefietje ook een booking hadden kunnen krijgen of misschien wel erger. Het begint natuurlijk met een grove overtreding op Antony, waarbij een groot risico is op een blessure. En dan wordt er niet ingegrepen."

"En dat is vervelend, maar onze spelers moeten zich wel beheersen", geeft Ten Hag mee aan Casemiro. "Maar ik ben er wel blij mee hoe we daar staan als team. Dat ze voor elkaar opkomen." Verslaggever Bart Nolles kan zich niet voorstellen dat Ten Hag blij is met de actie van Casemiro. "Als je het beeld stil zet, zie je dat hij onze speler probeert te beschermen. Maar de manier waarop hij dat doet, daarmee gaat hij een grens over. Maar nogmaals: bij dat incident gingen meerdere spelers de grens over. Als je dan ingrijpt, moet je consequent zijn." Ten Hag maakt overigens niet duidelijk welke speler Casemiro exact probeerde te helpen.

Premier League
Manchester United
2 - 1
Crystal Palace

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties