Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ten Hag gunt middenvelder eerste basisplek in kalenderjaar 2020

Laatste update:

Álvarez bleef de laatste drie officiële wedstrijden van Ajax negentig minuten op de bank zitten. Hij deed voor het laatst mee in de met 2-0 verloren Europa League-wedstrijd tegen Getafe van donderdag 20 februari. Ook toen koos Ten Hag ervoor om de Mexicaan centraal in de verdediging te posteren. Net als toen zal hij in Utrecht samen met Daley Blind het hart van de verdediging vormen. Perr Schuurs neemt daardoor plek op de bank, na zijn basisplaats tegen AZ.

Meer: Keuze van Ajax nadert: nog maar twee trainers in beeld in Amsterdam

De entree van Ekkelenkamp gaat ten koste van Carel Eiting. De negentienjarige jeugdexponent begint voor het eerst in het kalenderjaar 2020 vanaf de aftrap in een officieel duel: zijn laatste basisplek dateert van zondag 22 december, in de gewonnen Eredivisie-wedstrijd tegen ADO Den Haag (6-1). In dat duel scoorde hij eenmaal. Ajax verloor drie van de vier laatste duels en hoopt het tij te keren in de bekerontmoeting met Utrecht, de oude club van Ten Hag.

De thuisploeg kende ook geen optimale aanloop naar de wedstrijd tegen Ajax. Zondag verloor Utrecht met 2-1 van RKC Waalwijk, wat de eerste nederlaag van 2020 betekende voor de manschappen van John van den Brom. Ten opzichte van die wedstrijd maakt Sean Klaiber achterin zijn rentree: het duel in Waalwijk moest hij uitzitten wegens een schorsing. Zijn entree gaat ten koste van Urby Emanuelson. Utrecht speelt in een 4-4-2-formatie in tegenstelling tot de 4-3-3 die werd gehanteerd tegen RKC. Aanvallers Issah Abass en Kristoffer Peterson maken plek voor Joris van Overeem (middenveld) en Jean-Christophe Bahebeck (aanval).

Opstelling FC Utrecht: Zoet; Klaiber, Van der Maarel, Hoogma, Guwara; Van Overeem, Maher, Gustafson, Van de Streek; Kerk, Bahebeck

Opstelling Ajax: Onana; Dest, Álvarez, Blind, Tagliafico; Martínez, Van de Beek, Ekkelenkamp; Ziyech, Tadic, Promes

-
Wie bereikt de finale van de KNVB Beker?

Meer nieuws

Liveblog huldiging PSV: Guus Meeuwis brengt speciaal kampioensnummer ten gehore
15
De Telegraaf verwacht snelle deal voor Ajax: 'Zijn salaris vormt geen obstakel'
12
Feyenoord haalt ook tweede zoon van oud-Oranje-international naar Varkenoord
0
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
VZ Kort: Peer Koopmeiners heeft laatste wedstrijd voor Almere City gespeeld
77
Test jouw kennis over de Champions League en win maar liefst 25.000 euro!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties