Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ten Hag heeft Casemiro terug en kiest ook in de EFL Cup voor Weghorst

Laatste update:

Ten Hag kiest 'gewoon' voor een sterke basiself in City Ground. Na het teleurstellende puntverlies in de competitie tegen Crystal Palace (1-1) en koploper Arsenal (3-2 nederlaag) moet er woensdag in de EFL Cup weer gewonnen worden. Onder de lat staat David de Gea, terwijl de achterhoede wordt gevormd door Aaron Wan-Bissaka, Victor Lindelöf, Martínez en Malacia.

Meer: Erik ten Hag reageert met duidelijke woorden op beschuldiging van Wayne Rooney

Op het middenveld vormt Eriksen een controlerend blok met Casemiro, die de wedstrijd tegen Arsenal moest missen vanwege een schorsing. Zijn terugkeer gaat ten koste van een basisplek voor Scott McTominay. Bruno Fernandes is de meest creatieve middenvelder en staat op 10, geflankeerd door Antony en Marcus Rashford. Weghorst mag opnieuw aantreden als centrumspits van United.

Dat betekent de derde basisplaats op rij voor de in Borne geboren goaltjesdief. Weghorst gaat in Nottingham op zoek naar zijn eerste doelpunt als Red Devil. Bij de thuisploeg is de wedstrijd tegen United een bijzonder weerzien voor Jesse Lingard. De dertigjarige Engelsman speelde 232 officiële duels voor the Mancunians, waarin hij goed was voor 35 doelpunten en 21 assists. De heenwedstrijd van deze halve finale om de EFL Cup begint om 21.00 uur Nederlandse tijd en is te streamen op Viaplay.

Opstelling Nottingham Forest: Hennessey; Aurier, Worrall, McKenna, Lodi; Freuler, Danilo; Gibbs-White, Scarpa; Johnson, Surridge.

Opstelling Manchester United: De Gea; Wan-Bissaka, Lindelöf, Martinez, Malacia; Eriksen, Casemiro, Fernandes; Antony, Weghorst, Rashford.

Capital One Cup
Nottingham Forest
0 - 3
Manchester United
Wie gaat er winnen?

Meer nieuws

Kökçü van de hemel in de hel doordat Benfica zege weggeeft in minuut 93
7
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
9
Feyenoord wordt op 'logische' vervanger Slot gewezen: 'Maar hoop dat hij blijft'
1
Summerville weet welke club Premier League-droom Leeds kan verstoren
5
Roda eindigt seizoen met kansloze vernedering op eigen veld tegen NAC Breda
56
Ruilt Geertruida Feyenoord in voor Duitsland? Bedrag van 25 miljoen zingt rond
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties