Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ten Hag heeft geen spijt: 'De hele kleedkamer is hiervoor verantwoordelijk'

Laatste update:

"Dat was nu duidelijk niet het geval en dan loop je achter de feiten aan", voegt de oefenmeester eraan toe. Ajax verzuimde vroeg in de wedstrijd op voorsprong te komen: een schot van David Neres werd geblokt, terwijl Sébastien Haller in kansrijke positie over schoot. "Op dit niveau moeten die ballen er gewoon in, dan moet je de trekker overhalen. Dan loopt de hele wedstrijd anders. Je kan het je gewoon niet permitteren om niet op de volle honderd procent aan een wedstrijd te beginnen, zeker niet tegen een club als FC Utrecht."

Ten Hag wil naar aanleiding van de wedstrijd niet concluderen dat Antony op dit moment verder is dan Neres. "Dat verband wil ik niet leggen", geeft hij aan. "De spelers die op het veld stonden, moeten ook gewoon kunnen winnen en die kansen benutten. Hier zijn we allemaal verantwoordelijk voor. Niet alleen de spelers die op het veld staan, maar de hele kleedkamer", maakt Ten Hag duidelijk. "Dit is bitter en dit komt aan. Maar zulke tikken krijgt je tijdens een seizoen en het gaat erom hoe je daarmee omgaat. We moeten een andere mentaliteit aan de dag leggen, bij de start van iedere wedstrijd. Want anders loop je vaker schade op."

Ten Hag na verlies Ajax en missers Haller: 'Hier wordt hij scherper van'

Davy Klaassen miste ook een kans: kort na zijn invalbeurt in de tweede helft kopte hij over uit een lastige positie. "Ik maakte er het beste van, was niet echt een grote kans. In de eerste tien minuten kregen we er wel twee grote. We waren niet top vandaag, telkens zat er net een voetje tussen", blikt hij terug. Klaassen erkent dat Utrecht 'het heel goed heeft gedaan'. "Zij proberen ons spel te ontregelen, maar het is geen Groningen, zeg maar", doelt hij op de tegenstander van vorige week, die er alles aan deed om Ajax uit het spel te halen. "Ze willen zelf ook nog wel wat. Utrecht heeft het heel goed gedaan, maar ik vind dat wij van Utrecht moeten winnen. We speelden in een laag tempo. We speelden niet zoals in de laatste weken, waarin we van aanval naar aanval bleven doorgaan."

Klaassen is momenteel reservespeler bij Ajax, omdat Ten Hag kiest voor Steven Berghuis als aanvallende middenvelder. Hij snapt waarom Berghuis het vertrouwen krijgt, maar betreurt de situatie wel. "Ik wil gewoon spelen, dat is duidelijk. Steven doet het hartstikke goed en het team ook. Maar ja, ik wil het ook hartstikke goed doen, ik wil ook spelen. Steven is een heel goede speler en een heel goede jongen, maar het lijkt me logisch dat iedereen wil spelen."

-

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
105
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties