Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ten Hag heeft verlossend telefoontje ontvangen van Overmars'

Laatste update:

"Tadic heeft zijn woord gegeven aan Ajax, de clubs zijn er nagenoeg uit. Dus die deal gaat door", stelt Verweij zaterdagavond. "Erik ten Hag hebben we net ook gevraagd over Tadic. Hij hield eigenlijk weinig slagen om de arm. Hij gaf ook aan dat hij het bevrijdende telefoontje van Marc Overmars heeft gehad en dat hij daar erg blij mee was. Hij gaf ook aan waarom hij daar blij mee was. Normaal gesproken gaat dat door."

Alleen 'heel gekke dingen' kunnen er nog voor zorgen dat de transfer afketst, zo stelt de journalist. Tadic ligt bij Southampton nog tot de zomer van 2020 vast, maar Ajax is van plan om dat contract voor een gelimiteerde transfersom van 17,1 miljoen euro af te kopen. De linkspoot zou zelf een contract voor vier seizoenen kunnen tekenen in de Johan Cruijff ArenA en zal, mits hij zijn krabbel zet, tot de absolute grootverdieners in Amsterdam gaan behoren.

De international van Servië deed de geruchten vrijdagavond in gesprek met Voetbal International af als 'leuk'. "Maar zolang er nog niks getekend is, kan ik er gewoon nog niks over zeggen", benadrukte de voormalig sterspeler van FC Twente. "Eerst de handtekeningen, dan praten. En er zijn nog geen handtekeningen. Tegelijkertijd ben ik bezig aan een WK en hebben we een nederlaag geleden die hard is aangekomen."

Is Dusan Tadic 17,1 miljoen euro waard?

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
3
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
15
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties