Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ten Hag: 'Het belangrijkste is dat je die gasten naar elkaar ziet groeien'

Laatste update:

Ten Hag stond al tijdens de voorronden van de Champions League onder druk, vooral nadat de Amsterdamse club ruim dertig miljoen euro had uitgetrokken voor de zomerse komst van het ervaren duo Dusan Tadic en Daley Blind. "Maar zo voelde ik dat niet. Bij Ajax moeten we altijd presteren. We hebben de voorronden van de Champions League soeverein overleefd."

"We gaan de Champions League in. Dat is geweldig. En er zit nog zo veel lucht naar boven in. Wel hebben we hier in Kiev veel te veel kansen gemist", erkende de oefenmeester. "We moeten echt effectiever worden. Dan wordt het leven een stuk makkelijker. Dat ga ik ze nog wel onder de neus wrijven. We moeten elkaar uitdagen en iedere week beter worden."

"Maar het belangrijkste is dat je die gasten naar elkaar ziet groeien. Staf en spelersgroep; het wordt een eenheid. Daarin moeten we verdergaan." Of het bereiken van de Champions League dé mijlpaal in de nog prille trainerscarrière van Ten Hag is? "Een goede prestatie, maar ik heb nog wel meer dingen gedaan, al gaat dit er zeker bij horen. Ik moet echter de hele club een compliment geven. Hoe we dit proces hebben gevoerd, heel veel mensen hebben hieraan bijgedragen."

De loting voor de groepsfase van het miljoenenbal wordt donderdag om 18.00 uur verricht. Naast Ajax kan ook PSV zich nog plaatsen. De Eindhovenaren spelen woensdag de return in eigen stadion tegen BATE Borisov. Het uitduel eindigde in een 2-3-zege.

-

Meer nieuws

Maker van eerste Almere City-goal ooit in Eredivisie stopt met profvoetbal
1
Ron Jans ziet 'hele interessante trainer' voor Ajax op eigen bodem
13
De Telegraaf weet welke Italiaanse topclub gaat voor Kenneth Taylor
38
Brobbey begrijpt woeste ploeggenoot op het veld niet: 'Hij praat moeilijk'
34
Sem Steijn onthult waarom Van Nistelrooij naast Maurice Steijn zat: 'Heel gaaf!'
20
Van Hooijdonk: 'Hij is voor alle topclubs een aanwinst! Ik zou hem blind halen'
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties