Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ten Hag: 'Het is een beetje in de sterren kijken, maar deze is heel snel gegaan'

Laatste update:

Woensdagmiddag werd duidelijk dat Mazraoui, die zaterdag geblesseerd uitviel in de uitwedstrijd tegen Heracles Almelo (0-2 zege), niet inzetbaar is in Frankrijk. Toen hij op 31 januari ontbrak in het competitieduel met AZ (0-3 zege), was Rensch zijn vervanger. "Hij moet werken aan zijn fysiek", geeft Ten Hag aan over zijn achttienjarige pupil. "Daarmee bedoel ik zijn conditionele inhoud: de intensiteit volhouden. Zijn kwaliteit is toch wel zijn spelintelligentie en met name zijn onverstoorbaarheid. Met welk gemak hij zijn wedstrijden speelt. Dat is heel knap op die leeftijd. Ik denk dat hij de mentale rust heeft om dat door te zetten."

Meer: Keuze van Ajax nadert: nog maar twee trainers in beeld in Amsterdam

Een andere optie voor de rechtsbackpositie is Sean Klaiber. Op de persconferentie krijgt Ten Hag de vraag of hij verbaasd is door de ontwikkeling van Rensch, daar Ajax er in de zomer voor koos om Klaiber binnen te halen voor 4,25 miljoen euro. "Nee", verzekert hij. "Wij wilden hem minuten laten maken in Jong Ajax. Dan heb je de kans bij toptalenten dat zo'n ontwikkeling heel snel gaat. Dat heb je in dezen gezien. Daarom is het heel goed geweest dat we Klaiber hebben gehaald, zodat Rensch al die wedstrijden in Jong kon spelen en die ontwikkeling kon maken. Je weet het natuurlijk nooit, dat is toch een beetje in de sterren kijken, maar deze is heel snel gegaan. Daar zijn we natuurlijk blij mee."

-
Heeft Ajax goed gedaan aan de komst van Sean Klaiber?

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
52
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
79
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties