Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ten Hag: 'Het kwam toevallig voorbij, er is dus nog wat mogelijk daar…'

Laatste update:

"We willen winnen en het publiek vermaken. Dat is wel gelukt", liet hij na afloop van de wedstrijd in de Johan Cruijff ArenA optekenen door het ANP. Ten Hag koos er tegen de hekkensluiter voor om met Dusan Tadic in de punt van de aanval te beginnen en dat leidde ertoe dat Kasper Dolberg zijn basisplaats verloor aan David Neres. De Deense spits werd in de rust echter alsnog ingebracht voor landgenoot Lasse Schöne.

"We begonnen met dezelfde opstelling als tegen Real Madrid omdat ik stabiliteit in mijn ploeg wil krijgen. Tegen Real speelden we denk ik onze beste wedstrijd van het seizoen. De eerste twintig minuten tegen NAC waren ook goed, maar als de 1-0 dan uitblijft dan worden we toch weer te gehaast. Ik vond dat we Dolberg nodig hadden", legde de oefenmeester zijn beweegredenen uit.

Ten Hag besloot Nicolás Tagliafico en Dusan Tadic een dik kwartier voor tijd naar de kant te halen ten faveure van Joël Veltman en Jurgen Ekkelenkamp. De trainer moest toegeven dat zijn ploeg na deze wissels meer moeite had om door de verdediging van NAC heen te breken: "Maar Veltman is er lang uit geweest. Hij verdient speeltijd want we hebben hem misschien nog nodig. En Ekkelenkamp manifesteert zich ook erg goed. Hij verdiende een keer een kans."

Tegelijkertijd met de wedstrijd van Ajax ging Champions League-tegenstander Real Madrid verrassend in eigen huis onderuit tegen laagvlieger Girona. Ajax verloor woensdag nog met 1-2 van de Koninklijke en zal op 5 maart in de return moeten zien die achterstand weg te poetsen: "Het kwam toevallig voorbij. Er is dus wat mogelijk daar in Madrid…", voegde Ten Hag met een glimlach toe bij FOX Sports.

Denk jij dat Ajax de achterstand tegen Real Madrid nog ongedaan weet te maken?

Meer nieuws

'Toptalent Vitor Roque staat nu al voor vertrek bij FC Barcelona'
0
Theo Janssen: 'Voor het Nederlandse voetbal goed dat Ajax geen CL speelt'
9
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Pak 2,5x je inzet als Uitblinker Mbappé 2 keer op doel schiet tegen Dortmund!
0
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
22
Ron Jans laat in het midden of Ajax of Feyenoord hem ooit benaderde
8

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties