Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ten Hag: 'Hij heeft een kwaliteit die niet veel Premier League-spelers hebben'

Laatste update:

De tiener vervulde afgelopen zaterdag nog een hoofdrol in de Manchester Derby. Ten Hag bracht Garnacho twintig minuten voor tijd bij een 0-1 achterstand binnen de lijnen. De manager van United zag Bruno Fernandes de stand eerst in evenwicht brengen, waarna Marcus Rashford de eindstand op aangeven van Garnacho op 2-1 bepaalde. "Garnacho heeft een kwaliteit die niet veel spelers in de Premier League hebben", vertelt Ten Hag op de persconferentie in aanloop naar het Premier League-duel met Crystal Palace.

"Hij verslaat verdedigers in de één-tegen-één", vervolgt de manager van United. "In de laatste maanden heeft hij vooral kunnen leren hoe je in een team moet functioneren en hoe je een hele week lang de juiste houding toont op het trainingsveld. Met zijn individuele kwaliteiten kan hij het verschil maken. Nu moet hij doorgaan in dit proces, want het is nog niet klaar. Er is bij hem nog veel ruimte voor verbetering, maar hij kan op deze leeftijd al leveren op het allerhoogste niveau. Het is een geweldige bonus dat wij jonge spelers vanuit de opleiding direct kunnen laten aansluiten bij het eerste elftal."

Garnacho maakte eerder dit seizoen de stap naar de hoofdmacht van United. De aanvaller debuteerde in oktober in het Europa League-duel met Sheriff Tiraspol en wist in de daaropvolgende weken twee keer te scoren. In de uitwedstrijd tegen Fulham nam hij in de blessuretijd de beslissende 1-2 voor zijn rekening. United besloot hem daarop uit te roepen tot Speler van de Maand in november.

Premier League
Manchester United
2 - 1
Manchester City

Meer nieuws

Ricky van Wolfswinkel hakt definitief knoop door over toekomst bij FC Twente
8
Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
2
Josip Sutalo openbaart waarom hij een teleurstellend debuutseizoen kent bij Ajax
22
Pascal Jansen geeft duidelijk antwoord als hem wordt gevraagd naar Ajax
13
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
11
Pascal Jansen gaat voor het eerst in op plotseling ontslag bij AZ
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties