Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ten Hag: 'Hij heeft veel gogme en dat kunnen we zeker gebruiken'

Laatste update:

"Carel die begon dit seizoen heel goed in de voorbereiding en toen viel hij helaas weg", vertelde Ten Hag vrijdag op de persconferentie over de 21-jarige middenvelder, die tot dusver negen keer in actie kwam namens Jong Ajax in de Keuken Kampioen Divisie dit seizoen. "Toen het team zijn gestalte kreeg, was hij niet beschikbaar en dan gaat het team verder. Nu is hij weer een aantal weken medisch fit en hij heeft ritme opgedaan in Jong Ajax. Hij wordt steeds fitter en dan komt het er weer op aan dat hij concurrentie gaat maken."

Ten Hag: 'Vergt tijd om na interlandperiode weer te wennen aan spel Ajax'

Eiting zat de eerste maanden van dit seizoen in hetzelfde schuitje als Mazraoui, die ook herstellende was van een blessure. De Marokkaans international heeft zijn rentree inmiddels gemaakt in de hoofdmacht en lijkt zijn basisplaats terug te hebben. Volgens Ten Hag zit Eiting verder van een basisplaats vandaan dan de rechtsback. "Nous liet op de trainingen duidelijk zien dat hij er weer klaar voor was. Carel zat de afgelopen periode nog wat verder weg, maar morgen zit hij weer bij de selectie."

Ten Hag is blij dat Eiting weer inzetbaar is. "Hij heeft heel veel gogme en dat kunnen we zeker gebruiken. Hij kan bij ons het middenveld vormgeven, oplossingen aandragen, zowel opbouwend, aanvallend en zeker ook verdedigend. Daarin is hij gewoon sterk. Als hij weer wedstrijdfit is en in het juiste tempo mee kan, dan kan hij een rol spelen", aldus Ten Hag.

-
Denk jij dat Carel Eiting dit seizoen nog een vaste basisplaats bij Ajax verovert?

Meer nieuws

Na Kylian Mbappé kondigt ook Keylor Navas afscheid bij PSG aan: 'LEGENDE!'
10
Opleving of laatste stuiptrekking; is Haaland de laatste echte superspits?
29
Vermoedelijke XI PSV: Eindhovenaren op jacht naar puntenrecord van Cruijffs Ajax
11
Anderlecht heeft Vertonghen en Hazard niet nodig en dankt trefzekere Dolberg
4
Vermoedelijke XI Ajax: droomaanval Berghuis - Brobbey - Bergwijn weer mogelijk
19
Tijjani Lekatompessy draagt met beauty bij aan overtuigende zege AC Milan
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties