Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ten Hag: 'Hij is een goalgetter, maar ik ben hem niets verschuldigd'

Laatste update:

Eerder verloor Veltman zijn basisplaats aan Kristensen na een reeks tegenvallende wedstrijden. Zijn vervanger deed het niet veel beter en mocht weer plaatsnemen op de bank. Ten Hag benadrukt dat hij niets tegen de Deense miljoenenaankoop heeft. "Als ik voor de ene speler kies, ben ik niet tegen de ander. Dit had meerdere redenen. Nous kan op het middenveld spelen in en 3-4-3 of als rechtsback in een 4-3-3. Daardoor waren we flexibel en konden we variabel spelen."

Mazraoui debuteerde in de hoofdmacht van Ajax onder Ten Hag en maakte sindsdien een sterke ontwikkeling door. "Hij heeft gerechtvaardigd waarom hij speelde", tekent Ajax Life op uit de mond van de trainer. "Dat is goed om te weten richting de toekomst. Kijk naar Jong Ajax. Het doel van dat elftal is spelers afleveren aan het eerste. Dat is geweldig goed gegaan met het elftal van Michael Reiziger en zijn staf."

In de slotfase werd Jurgen Ekkelenkamp nog ingebracht en vervolgens hoopte het Ajax-publiek nog op het debuut van Kaj Sierhuis. De spits van Jong Ajax was tegen FC Groningen al dicht bij zijn debuut en bij een 2-0 voorsprong tegen AZ leek het een ideaal moment. "Ik heb het niet overwogen. Een aantal spelers liep tegen het eind wel op zijn tandvlees: Wöber, Mazraoui... en Neres was gisteren zelfs nog ziek", aldus Ten Hag. "Kaj zat met een idee op de bank als we een treffer nodig zouden hebben. Hij is een goalgetter, maar ik ben hem niets verschuldigd."

-

Meer nieuws

Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
9
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
9
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
27
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
3
Salarisplafond in Premier League maakt eind aan onbeperkt budget van rijke clubs
21
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties