Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ten Hag: 'Hij kan echt geweldig voetballen, maar hij moet het koppelen'

Laatste update:

'De verwachtingen waren hooggespannen, maar ook na flink wat aanpassingsmaanden, en blessures in de selectie, is van een basisplaats geen sprake', zo stelt de krant. Álvarez moet zich vooral gaan focussen op de positie van centrale verdediger, zo luidt de conclusie. 'Maar met Joël Veltman en Perr Schuurs heeft de Mexicaan vooralsnog twee concurrenten voor zich.'

Babel ziet veranderingen: 'Je ziet dat Ajax groter is geworden'

Trainer Erik ten Hag erkent dat de verdediger annex middenvelder een goede optie voor achterin is. "Hij maakt een goede indruk. Hij moet nog aan een aantal zaken werken, maar de kwaliteiten zijn aanwezig om op deze positie te spelen", aldus de coach van de Amsterdammers, die ook nog een kritiekpunt heeft bij middenvelder Marin. De coach is van mening dat de Roemeen sneller moet gaan handelen.

"Wij spelen in heel kleine ruimtes. Als ik zie hoe bijvoorbeeld Donny van de Beek dat nu doet: dat is een wereld van verschil met vorig seizoen. Hij slaagt erin zichzelf of anderen in heel kleine ruimtes toch vrij te spelen. Dat zal Razvan ook moeten doen. Hij kan echt geweldig voetballen, maar hij zal het moeten koppelen aan snel denken", aldus Ten Hag, die stelt dat een winterse huurtransfer uitgesloten is voor Marin.

De Telegraaf verwacht dat Hakim Ziyech, die geblesseerd uitviel in het duel met Sparta Rotterdam (2-1), de wedstrijd tegen Spakenburg overslaat. Volgens het dagblad wil Ten Hag geen risico nemen met de middenvelder. 'Wellicht krijgen reserves als Lassina Traoré, Jurgen Ekkelenkamp en Carel Eiting, die goed invielen tegen Sparta, opnieuw speeltijd', zo klinkt het.

Meer nieuws

Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
8
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
68
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
15
Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties